Συνάντηση του Ν.Ράπτη με τους ιδιοκτήτες café της Σαλαμίνας

Σε κλίμα συνεργασίας και σε ένα ζεστό περιβάλλον έγινε την Τρίτη 13 Απριλίου 2010 η προγραμματισμένη συνάντηση του υποψήφιου δήμαρχου Νίκου Ράπτη και των ιδιοκτητών των café της Σαλαμίνας σε γνωστό ταβερνάκι του κέντρου της Σαλαμίνας.

Ο Νίκος Ράπτης ανάφερε με σαφήνεια και περιέγραψε με κάθε λεπτομέρεια το πλάνο και τα σχέδια του συνδυασμού ‘Πρώτα η Σαλαμίνα’ για την ανάπτυξη του νησιού και κατά συνέπεια την αναβάθμιση όλων των καταστημάτων διασκέδασης, εστίασης και ψυχαγωγίας.

Οι κύριοι άξονες του προγράμματος του συνδυασμού ‘Πρώτα η Σαλαμίνα’ για το σχετικό θέμα είναι:

  • Διαφήμιση και προβολή της Σαλαμίνας
  • Τουρισμός
  • Δημοτική Μέριμνα

Οι παραπάνω γενικοί τομείς αναλύθηκαν σε συγκεκριμένες δράσεις κατά περίπτωση με το οικονομικό κόστος της κάθε μιας αλλά και του συγκεκριμένου φορέα χρηματοδότησης και υλοποίησης.

Στη συνέχεια ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και οι παρευρισκόμενοι επαγγελματίες παρουσίασαν τα προβλήματα τους και εξέθεσαν τις απόψεις τους. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με την καταγραφή όλων των προτάσεων με αποτέλεσμα την εξαγωγή χρήσιμων συμπερασμάτων και καινοτόμων ιδεών για το νέο πρόγραμμα του συνδυασμού.

Ο Νίκος Ράπτης και οι συνεργάτες του σχετικά με την συνάντηση θέλουν να ευχαριστήσουν δημόσια τους επαγγελματίες που ανταποκρίθηκαν στη πρόσκληση και συμμετείχαν ενεργά στη συνάντηση που είχε σαν μοναδική αφετηρία την βούληση μας για πρόοδο και ανάπτυξη αλλά και την αγάπη όλων μας για τη Σαλαμίνα.

Σαλαμίνα 17.4.2010

Γραφείο Τύπου ‘Πρώτα η Σαλαμίνα’

Νίκος Ράπτης

Υποψήφιος Δήμαρχος