Δυναμική η 1η επίσημη παρουσία της "ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ πολιτών Σαλαμίνας"

Ο λαός της Σαλαμίνας, τίμησε την πρώτη μας πολιτική συγκέντρωση στο καφέ FLAMINGO την Πέμπτη 6 Μαΐου 2010 με την δυναμική και μαζική του παρουσία του σε μια πρωτόγνωρη συγκέντρωση που ξεπέρασε τα 2.000 κατά τους πιο μέτριους υπολογισμούς.

Το σύνθημα που κυριάρχησε καθ’ όλη την διάρκεια της συγκέντρωσης ήταν «ΕΝΩΜΕΝΟΙ πάμε την Σαλαμίνα μπροστά».

Κόσμος από κάθε πολιτική παράταξη ήλθε να διατρανώσει την πεποίθηση του, ότι τα προβλήματα του τόπου μας, δεν έχουν χρώμα και χωρίς κομματικούς εναγκαλισμούς και τοπικιστικές αναχρονιστικές ιδεοληψίες, ενωμένοι με πρόγραμμα και σχέδιο θα επιδιώξουμε τη λύση τους.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως όλους τους φίλους του συνδυασμού που κατέκλυσαν από πολύ νωρίς το απόγευμα όχι μόνο το εσωτερικό του καφέ FLAMINGO και τις δυο αίθουσες αλλά κι όλο τον περιβάλλοντα χώρο της πλατείας στο συντριβάνι, τόσο για την προσέλευση τους όσο και για τον παλμό και την αγάπη τους.

Το σύνολο των παρευρισκομένων έδειξε προς κάθε κατεύθυνση ξεκάθαρα τις προθέσεις του, η μαζική προσέλευση και η παρουσία τους απ' όλες τις πολιτικές παρατάξεις, μας ευχαρίστησε ιδιαιτέρως μια και ακούγοντας την ομιλία του υποψηφίου Δημάρχου, διαμόρφωσαν τη δική τους άποψη για τη δική μας προσπάθεια, κι έτσι ΕΝΩΜΕΝΟΙ, θα πάμε τη Σαλαμίνα μπροστά.

Φωτογραφικό υλικό μπορείτε να ‘’κατεβάσετε’’ από την σελίδα μας στο http://www.protovoulia-salaminas.gr

το γραφείο τύπου του συνδυασμού