Εν ονόματι της ενότητας, η βάση της τοπική οργάνωσης Ν.Δ. Παλουκίων δείχνει το δρόμο, ακούει κανείς ! ! !

Έστω και την τελευταία στιγμή εν όψη των εσωκομματικών εκλογών της 30ης Μαΐου, η τοπική οργάνωση ΝΔ Παλουκίων δείχνει τον δρόμο της ομόνοιας, και της κομματικής ενότητας για το καλό του συνόλου.

Έτσι μακριά από ίντριγκες και αλληλοσπαραγμούς μετά από ώριμη σκέψη και ψύχραιμες διαβουλεύσεις, με συμπαραστάτη κι αρωγό στην προσπάθεια και τις διαβουλεύσεις, το κομματικό στέλεχος κ. Λάμπρο Μαστροκόλια, οι τρεις συνυποψήφιοι για το αξίωμα του προέδρου της τοπικής, κ.κ. Θανάσης ΤΣΕΒΑΣ / Γρηγόρης ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ & Γιάννης ΚΟΚΚΟΛΑΚΗΣ, αποφάσισαν ΟΜΟΦΩΝΑ να κατέβει μόνο ένας υποψήφιος από την πλευρά τους για την διεκδίκηση της προεδρίας της τοπικής Παλουκίων κι έτσι, οι άλλοι δυο να τον στηρίξουν και να του συμπαρασταθούν μ’ όλες τους τις δυνάμεις.

Οριστικά λοιπόν αποφάσισαν να στηρίξουν την προεδρία του κ. Γιάννη ΚΟΚΚΟΛΑΚΗ και να είναι δίπλα του αρωγοί και συμπαραστάτες στον δύσκολο έργο του καθ’ όλη την διάρκεια της προεδρίας του με κρυστάλλινες θέσεις και κυρίως με απόλυτη διαφάνεια στην διαχείριση. Θα πρέπει όλα τα μέλη, να γνωρίζουν τα οικονομικά της και να είναι κοινωνοί των διοικητικών αποφάσεων ώστε να μην νοιώθουν πλέον απλοί κλακαδόροι εκδηλώσεων.

Ας ευχηθούμε λοιπόν ολόψυχα, ΚΑΛΗ επιτυχία στην προσπάθεια της ανανεωτικής ομάδας - πάντα τέτοια και να πορεύονται όπως σήμερα μονιασμένοι για το καλό του τόπου. Η βάση έδειξε το δρόμο, ας ακολουθήσουν και τα στελέχη.

Η συντονιστική επιτροπή αγώνα