ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ»

Σε απάντηση του εκ προσθέσεως κακόβουλου και παραπλανητικού δημοσιεύματος του προέδρου του Συλλόγου «ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ» στο Κατσούλι, δηλώνουμε, τα ακόλουθα:
- Ο Σύλλογος γνώριζε ότι το ακίνητο στο οποίο γίνεται αναφορά, και το οποίο βρίσκεται εντός σχεδίου, ανήκε από του έτους 1889 στην οικογένεια Λιούλη.
- Κατόπιν νομίμων μεταβιβάσεων από του έτους 1937 και εντεύθεν το ακίνητο περιήλθε στη Σταματίνα σύζυγο Ιωάννη Νέζη το γένος Λιούλη και εν συνεχεία στην οικογένεια Παναγιώτη Νέζη, μέχρι που μεταβιβάστηκε από την οικογένεια Νέζη με απολύτως νόμιμο τρόπο στους σημερινούς ιδιοκτήτες.
- Όλα τα παραπάνω προκύπτουν από τη διαδοχή των τίτλων κτήσεως, οι οποίοι είναι δημόσια έγγραφα, και εύκολα μπορεί όποιος έχει έννομο συμφέρον να τα ερευνήσει και να διαπιστώσει την αλήθεια.
- Κατά συνέπεια, το εν λόγω ακίνητο δεν υπήρξε ποτέ άγνωστου ιδιοκτήτη.
- «Άγνωστοι» καταπατητές του εν λόγω ακινήτου ας αναζητηθούν σε όσους τον τελευταίο καιρό με παράνομες διακατοχικές πράξεις, όπως φύτευση καλλωπιστικών φυτών, πρόχειρες περιφράξεις, πρόχειρες κατασκευές (στέγαστρα αυτοκινήτων), προσπαθούν να οικειοποιηθούν ξένη ιδιοκτησία.
- Μετά ταύτα, κάθε αναφορά ή αιχμή που στόχο έχει τη σπίλωση της τιμής και της υπόληψης προσώπων, θα συνοδεύεται με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.

Οικογένεια Παναγιώτη Νέζη
αρχικοί και καθόλου άγνωστοι
ιδιοκτήτες του ακινήτου