«Εσωτερική οργανωτική συγκέντρωση του συνδυασμού "ΠΡΩΤΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ" στις 13.7.2010 με πλούσια ατζέντα και ανακοινώσεις»

Tην Τρίτη 13 Ιουλίου 2010 ο συνδυασμός ‘ΠΡΩΤΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ’ του ο υποψήφιου δήμαρχου Νίκου Ράπτη, οργάνωσε στο ξενοδοχείο «Μελίνα» συγκέντρωση των υποψηφίων δημοτικών σύμβουλων και των στελεχών της παράταξης.

Η ατζέντα περιείχε τα παρακάτω πέντε βασικά θέματα: 

1. Τη παρουσίαση σαράντα πέντε (45) υποψηφίων δημοτικών συμβούλων.

2. Ανάλυση και ενημέρωση του γενικού προεκλογικού πλάνου και των δραστηριοτήτων του συνδυασμού ενόψει των επερχόμενων δημοτικών εκλογών.

3. Την λήξη της περιόδου εσωτερικής διαβούλευσης για το πρόγραμμα και τις προτεραιότητες του συνδυασμού ‘Πρώτα η Σαλαμίνα’, μια διαδικασία που κράτησε πάνω από έξι μήνες και ήδη είναι έτοιμοι οι άξονες και οι δράσεις που αποτελούν τη βασική δομή του προγράμματος.

4. Την ανακοίνωση διενέργειας ανοικτής συνέντευξης τύπου τον Αύγουστο (2ο δεκαπενθήμερο) με θέματα:
          - την παρουσίαση στον τύπο του ψηφοδελτίου του συνδυασμού, και
          - την παρουσίαση των αξόνων και των δράσεων του προγράμματος
του συνδυασμού ‘Πρώτα η Σαλαμίνα’.

5. Την ανακοίνωση προεκλογικής συγκέντρωσης το δεύτερο 15ημερο του Σεπτέμβρη στην οποία θα γίνει δημόσια παρουσίαση των υποψηφίων δημοτικών συμβούλων και του προγράμματος του συνδυασμού.




Στο τέλος της ομιλίας του ο κ.Νίκος Ράπτης ζήτησε από όλους να συνεχίσουν τον προεκλογικό αγώνα όπως μέχρι σήμερα, χωρίς ακρότητες, συκοφαντίες και λασπολογίες. Κλείνοντας τόνισε χαρακτηριστικά « Η μικρή κοινωνία του νησιού, μας γνωρίζει όλους. Αν κάποιοι λασπολογούν εναντίον μας είναι φυσικό να χτυπούν το ‘φορτωμένο δένδρο’  όπως λέει και ο λαός. Η παράταξη μας και το 2006 και το 2010 εκτός των άλλων, δίδαξε και διδάσκει πολιτικό πολιτισμό, ασχολείται με τα προβλήματα του τόπου και αντιπολιτεύεται μόνο με πολιτικά επιχειρήματα».

Στη συνέχεια ακολούθησε εποικοδομητικός διάλογος και οι παρευρισκόμενοι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι και τα στελέχη του συνδυασμού εξέθεσαν τις απόψεις τους. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με μίνι-δεξίωση που παρέθεσε ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ράπτης στους υποψηφίους/ες συμβούλους και στα στελέχη του συνδυασμού ‘Πρώτα η Σαλαμίνα’ σε κλίμα αισιοδοξίας, ομαδικότητας και σύμπνοιας, πιστοποιώντας την πεποίθηση όλων για την νίκη στις επερχόμενες εκλογές.

Γραφείο Τύπου ‘Πρώτα η Σαλαμίνα’
Νίκος Ράπτης
Υποψήφιος Δήμαρχος