Στο κέντρο της Αθήνας οι τουριστικοί προορισμοί της Νομαρχίας Πειραιά

         Με μία διήμερη εκδήλωση στο κέντρο της Αθήνας η Νομαρχία Πειραιά παρουσιάζει με ολοκληρωμένο, αντιπροσωπευτικό και παράλληλα στοχευμένο τρόπο στο ευρύτερο κοινό της πρωτεύουσας τους πανέμορφους τουριστικούς της προορισμούς τα νησιά του Αργοσαρωνικού, την επαρχία της Τροιζηνίας, τα Κύθηρα και τα Αντικύθηρα.

    Ιδανικός τόπος για αποδράσεις του Σαββατοκύριακου αλλά και για διακοπές διαρκείας όλες τις εποχές του χρόνου, η Αίγινα, το Αγκίστρι, η Ύδρα, οι Σπέτσες, ο Πόρος, τα Μέθανα, η Τροιζήνα, η Σαλαμίνα, τα Κύθηρα, τα Αντικύθηρα προσφέρουν μοναδικές εικόνες και εμπειρίες στους επισκέπτες τους.

    Αυτές τις μαγευτικές εικόνες των νησιών του Αργοσαρωνικού παρουσιάζει η Νομαρχία Πειραιά στο κοινό της πρωτεύουσας την Τρίτη 27 και την Τετάρτη 28 Ιουλίου στον πεζόδρομο της Κοραή (στάση μετρό Πανεπιστήμιο), μέσα από ένα άκρως καλαίσθητο και πλήρως εξοπλισμένο περίπτερο, κατάλληλα διακοσμημένο με φωτογραφικά θέματα των δέκα προορισμών.

    Κατά τη διάρκεια της διήμερης εκδήλωσης προβολής, το κοινό της πρωτεύουσας θα έχει μεταξύ άλλων την ευκαιρία να ενημερωθεί από το υλικό τουριστικής προβολής της Νομαρχίας Πειραιά που θα μοιράζεται στους επισκέπτες και τους διερχόμενους, να παρακολουθήσει στις οθόνες σχετικό spot, να χρησιμοποιήσει σύγχρονες τεχνολογίες για "διαδικτυακές επισκέψεις" στα νησιά του Αργοσαρωνικού, αλλά και να παρακολουθήσει μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις με τοπικά συγκροτήματα.

    Το περίπτερο της Νομαρχίας Πειραιά θα λειτουργεί από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ το πρόγραμμα των εκδηλώσεων είναι το εξής:

    " Τρίτη 27/7/2010

    6.30 μ.μ. Εγκαίνια και μουσικοχορευτική εκδήλωση με τοπικά συγκροτήματα, ενώ θα προσφερθούν και τοπικά προϊόντα.

    " Τετάρτη 28/7/2010

    12.00 μ. Μουσικοχορευτική εκδήλωση με τοπικά συγκροτήματα

    6.30 μ.μ. Μουσική εκδήλωση με την Ορχήστρα Σαξοφώνων της Νομαρχίας Πειραιά

    Σε δηλώσεις του ο Νομάρχης Πειραιά Γιάννης Μίχας ανέφερε ότι "Ο τουρισμός αποτελεί το οξυγόνο για την εθνική και τοπική μας οικονομία, για την οικονομία των νησιωτικών και περιφερειακών μας δήμων και κοινοτήτων. Για τον λόγο αυτό έχει τεθεί στο επίκεντρο της πολιτικής μας με πολύπλευρες πρωτοβουλίες και δράσεις. Δράσεις όπως το διήμερο εκδηλώσεων που διοργανώνουμε την ερχόμενη εβδομάδα, με στόχο οι τόποι της Νομαρχίας Πειραιά να κερδίσουν το κρίσιμο στοίχημα της φετινής τουριστικής περιόδου".