ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΑΙΑ
ΘΕΜΑ: ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ
ΟΝΟΜΑ: ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ETOΣ ΙΔΡΥΣΕΩΣ 1931
ΧΡΩΜΑΤΑ ΑΣΠΡΟ-ΜΠΛΕ
ΕΔΡΑ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

Μια ομάδα με ιστορία 89 ετών με αρκετά ποδοσφαιρικά ένσημα στην Β΄ και Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ κατηγορία, που είναι γνώστη ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ και το όνομα της είναι συνώνυμο με την νήσο ΣΑΛΑΜΙΝΑ.
Η ομάδα αυτή για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δεν βρίσκεται στην φυσική έδρα και ακόμα χειρότερα απειλείτε με εξαφάνιση καθώς οι ιδιοκτήτες επιχειρούν να αλλάξουν αυτό το ιστορικό όνομα. Δεν ζητούμε από κανέναν να γίνει πρόεδρος ,ούτε λεφτά να βάλει σε μια ομάδα που δεν θέλει . Ελεημοσύνη δεν ζητά από εμάς ο ΑΙΑΝΤΑΣ ενώ αντίστοιχα αυτός έχει βοηθήσει πολλούς ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ-ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ-ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΥΣ με την χρήση και μόνο του ονόματος του.
Είναι όμως υποχρέωση αυτήν την χρονική στιγμή όλων μας να βοηθήσουμε με κάθε νόμιμο μέσω να επιστραφεί η ομάδα στην φυσική της έδρα.
Κατηγορηθήκαμε στην προηγούμενη ανακοίνωση μας ότι δεν μας ενδιαφέρουν τα πολλά προβλήματα του νησιού μας και ότι έχουμε ΤΟΥ ΑΙΑ ΤΟΝ ΧΑΒΑ.
Σας λέμε λοιπόν ότι είστε βαθειά νυχτωμένοι και κατευθυνόμενοι από τα συμφέροντα που αυτή τη στιγμή θίγουμε!
Σας ενημερώνουμε ότι πολυάριθμοι φίλοι του ΑΙΑ και ενεργά ο ΣΦ ΑΙΑΣ1931 μετέχει στην συλλογή υπογραφών για το θέμα της ΚΥΝΟΣΟΥΡΑΣ, αρκετές είναι οι φορές που έχουμε παραπονεθεί στις εκάστοτε ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ για τις ελλιπείς αθλητικές εγκαταστάσεις ,όπως ακόμα μας απασχολεί το μείζον θέμα της ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗΣ.
Εμείς δεν λέμε να μην λυθούν όλα αυτά προβλήματα ,τα παρακολουθούμε και αγωνιούμε για το ποιος εργάζεται για την επίλυση των προβλημάτων αυτών, αλλά δεν μπορούμε να μην αναδείξουμε την ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ του ονόματος του ΑΙΑΝΤΑ που επιχειρείτε!
Υπήρξαν τοπικές εφημερίδες που δεν έχουν αθλητική στήλη και όταν είδαν την προηγούμενη ανακοίνωση μας θυμήθηκαν να κάνουν αθλητικά σχόλια, άνθρωποι που δεν γνωρίζουν αν η μπάλα είναι στρογγυλή. Για εμάς ήταν μια νίκη καθώς ταράξαμε τα στάσιμα "αθλητικά" νερά του νησιού μέχρι ότου, φέρει ο φίλος μας ΚΟΝΣΟΛΑΣ το χρυσό μετάλλιο!
Σε αυτό το καλοκαίρι μόνο ένας υποψήφιος δήμαρχος ενδιαφέρθηκε και βρήκε έναν υποψήφιο αγοραστή ,δεν θα πούμε το όνομα του για να μην κατηγορηθούμε ότι είμαστε υποκινούμενοι, όλοι η φίλαθλοι της ομάδας γνωρίζουν το όνομα του.
Θέλουμε και από τους υπόλοιπους προσπάθεια ,αν γινόταν οργανωμένα θα είχαμε σίγουρα αποτελέσματα επειδή κάτι τέτοιο είναι εντελώς ουτοπικό ας κάνετε κάτι ξεχωριστά και σταματήστε να αδιαφορείτε άλλο!

ΜΕΤΑ ΤΙΜΗΣ

Σ.Φ.ΑΙΑΣ 1931