Αίας Σαλαμίνας-Παναιγιάλειος: 2-2

 Ισόπαλος με σκορ 2-2 έληξε ο αγώνας μεταξύ του Αίαντα και της ομάδας του Παναιγιάλειου.
Αναλυτικότερα: στο 40ό λεπτό η ομάδα του Αιγίου βρέθηκε μπροστά στο σκορ από έναν κεραυνό του Ιορδανίδη, όμως στο 50' ο Αίας ισοφάρισε με απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Καραχάλιο. Η ομάδα της Σαλαμίνας έκανε και την ανατροπή στο σκορ, παίρνοντας το προβάδισμα με 2-1 με κεφαλιά του Ραπτόπουλου στο 75', για να διαμορφώσει το τελικό 2-2 ο Ιορδανίδης και πάλι, επτά λεπτά πριν τη λήξη της αναμέτρησης.
Ο Παναιγιάλειος έχασε κλασσικές ευκαιρίες για το 2-3 με τον Σκαρτσίλα στο 89' και τον Ιορδανίδη στις καθυστερήσεις, χειροκροτήθηκε όμως θερμά από τους οπαδούς του.
«Κατ' αρχάς μας έμεινε η πικρή γεύση από τη μη κατάκτηση της νίκης. Είχαμε τον έλεγχο και την κυκλοφορία της μπάλας και τα ψυχικά αποθέματα να γυρίσουμε το ματς. Και ένα μήνυμα στον κόσμο τον κόσμο. Θα προσπαθήσουμε να μην τους απογοητεύσουμε ξανά και θέλουμε την βοήθειά του στην κοινή μας διαδρομή. Την Κυριακή περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι από πολλές απόψεις με τον Ηρακλή Ψαχνών όπου στόχος είναι η νίκη» τόνισε μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Δημήτρης Σπανός, τεχνικός του Παναιγιάλειου, για να συνεχίσει ο Ηλίας Φυντάνης: «Η ισοπαλία ήταν δίκαιο αποτέλεσμα. Παίξαμε με μια ομάδα που μόνο από τα ονόματα που ακούς καταλαβαίνεις ότι θα είναι πρωταγωνίστρια. Άποψή μου είναι ότι θα είναι μέσα στις τρεις προνομιούχες θέσεις σε αντίθεση με εμάς που είμαστε μια νεανική ομάδα. Όμως απέναντι στο γεμάτο ρόστερ του Παναιγιαλείου καταφέραμε να αντιπαραθέσουμε το πάθος και τη νεανικότητα της ομάδας μας».
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ (Η. Φυντάνης): Πονηρός, Σιέρας (81' Σγουρός), Ανδριανόπουλος, Τερλελής (62' Λίτσης), Μακρόπουλος, Μουσταφίδης, Δελαπόρτας, Ραπτόπουλος, Κοκλιώτης, Καραχάλιος (77' Μοντεσάντος), Μεδιόρ.
ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ (Δ. Σπανός): Ανδρούτσος, Γκοτσούλιας (75' λ.τ. Γκοτσούλιας), Λίτσος, Μαλλιάκας, Αργυρός, Τρούλλης, Σιώκος (85' Κοζανίδης), Λιόσης (85' Γκάτσης), Σκαρτσίλας, Κοροβέσης, Ιορδανίδης.

πηγή: dokari.gr