Ανακοίνωση Συνδέσμου Φιλάθλων Aias 1931 (Αίας Σαλαμίνας)

Είναι γνωστό πως ο Φίλαθλος κόσμος της Σαλαμίνας μαζί και ο Σύνδεσμος συμμετείχαν στην αποχή (11 μήνες τώρα)απ τα γήπεδα που αγωνιζόταν η ιστορική μας ομάδα. Ο λόγος γνωστός για όσους ασχολούνται με την Γ εθνική και όχι μόνο. Διαφορά φιλοσοφίας με την διοίκηση , έδρα της ομάδας μας το Πέραμα και προσπάθειες αλλαγής ονόματος και μόνιμης μετακόμισης…ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ…!!!

Ποτέ δεν πιστέψαμε πως θα γινόταν κάτι τέτοιο…και γι αυτό στην τελευταία ανακοίνωση που είχαμε συνυπογράψει όλα τα μέλη του Συνδέσμου είχαμε πει πως το βροντερό μας παρόν  και το γεμάτο γήπεδο με αυτόματη παύση της αποχής θα γίνει στον 1ο επίσημο εντός έδρας αγώνα της ομάδας μας ΣΤΟ ΝΗΣΙ…ΣΤΗΝ ΦΥΣΙΚΗ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΑΙΑΝΤΑ !!
Αυτό πλέον είναι γεγονός….η επαφή με την Διοίκηση έφερε ένα δεδομένο και ένα ζητούμενο …Δεδομένο: Τον Αία Ψηλά και Ζητούμενο : Πως θα γίνει αυτό…Μα φυσικά δίνοντας ο καθένας τον καλύτερο του εαυτο απ το πόστο που κατέχει…
Τα κεφάλια μέσα σκληρή δουλειά και Από μεριά μας ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ !!
Η δίψα μεγάλη ,11 μήνες είναι πολύ..!!
Αρχή γενομένης την Κυριακή με τον Πανεγιάλειο ..το γήπεδο μας στην ΣΑΛΑΜΙΝΑ ΘΑ ΞΑΝΑ ΖΩΝΤΑΝΕΨΕΙ για τα καλά…

Με τιμή Σύνδεσμος Φιλάθλων
Aias 1931
www.aias1931.gr

Διευκρίνηση για τα μέλη του Συνδέσμου
Από φέτος λόγο δημιουργίας άλλων δυο κερκίδων, τα μέλη του Σ.Φ μας θα φιλοξενούνται στην Θύρα 2 (δίπλα απ τα αποδυτήρια/περσινή κερκίδα φιλοξενουμένων)

Οι φιλοξενούμενοι στην Θύρα 3(Δίπλα απ τα δημοσιογραφικά)
Επίσης να ευχηθούμε καλό δρόμο στους Φίλους του Αιγίου και πως η φιλοξενεία μας θα είναι αυτή που αξίζει σε ιστορικές ομάδες!