Η πρόταση του Χρ. Μαριδάκη για τις Δημοτικές Εκλογές

Αξιότιμοι κ. υποψήφιοι/ες Δήμαρχοι Σαλαμίνας.

Γνωρίζω πολύ καλά τη μεγάλη σας επιθυμία να αναλάβετε τα καθήκοντα του Δημάρχου Σαλαμίνας. Θέλω να πιστεύω ότι έχετε πλήρη συνείδηση των ευθυνών σας όσο αφορά την επίλυση των είδη υπαρχόντων προβλημάτων, και την αναμενόμενη μάχη που πρέπει να δώσουμε για να σχεδιασθεί και να οργανωθεί η νέα δομή του Δήμου.
Αναλογιζόμενος τα ανωτέρω και προκειμένου να αντιμετωπιστεί με επιτυχία το μέλλον του νησιού μας σύμφωνα με το σχέδιο «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗΣ» προτείνω τη κάτωθι λύση:

Να συγκληθεί το ταχύτερο δυνατόν σύσκεψη όλων των υποψηφίων Δημάρχων με σκοπό να δημιουργηθεί ένα και μόνο ψηφοδέλτιο όπου η συμμετοχή σας θα είναι του υποψηφίου δημοτικού συμβούλου και μόνο. Ως Δήμαρχο προτείνω ένα πρόσωπο κοινής αποδοχής με την προϋπόθεση να μην έχει εμπλακεί ποτέ στη πολιτική σκηνή του τόπου. (ως Υπηρεσιακός Δήμαρχος).
Ο βασικός στόχος των ως άνω ενεργειών είναι να ξεπεραστούν με επιτυχία τα τρία (3) πρώτα δύσκολα χρόνια εκμεταλλευόμενοι όλες τις έμπειρες πολιτικές δυνάμεις του Δήμου μας.
Σε αντίθετη περίπτωση το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να δώσουμε τη χαριστική βολή στη λεγόμενη αγαπημένη μας Σαλαμίνα.
Σημείωση : Την πρόταση μου ήδη την έχει αποδεχθεί ο υποψήφιος Δήμαρχος Νίκόλαος Ράπτης παρά την δυναμική που παρουσιάζει ο συνδυασμός του «ΠΡΩΤΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ».
Με την ελπίδα ότι η πρότασή μου θα τύχει σοβαρής κα υπεύθυνης μελέτης εκ μέρους σας, την καταθέτω και εύχομαι να ακολουθήσετε το παράδειγμα του κ. Ράπτη και να κάνετε πράξη τα λεγόμενα σας που αφορούν την αγάπη και την ευθύνη που έχετε για το νησί μας.

Με εκτίμηση
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ «ΠΡΩΤΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ»
ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΙΔΑΚΗΣ Αξ/κός Π.Ν. ε.α.