Βραδιά νεολαίας του συνδυασμού "ΠΡΩΤΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ"

 Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ράπτης και ο συνδυασμός ‘ΠΡΩΤΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ’ διοργάνωσαν το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2010 μια πολύ όμορφη βραδιά σε γνωστό club του Αιαντείου.
Η βραδιά ήταν αφιερωμένη στη νεολαία του νησιού η οποία έδωσε βροντερό παρόν ενώ δεν έλειψε και η συμμετοχή των μεγαλύτερων παιδιών που με τη σειρά τους έδωσαν έντονο χρώμα στην εκδήλωση.
Ο υποψήφιος δήμαρχος Νίκος Ράπτης στο σύντομο χαιρετισμό του ήταν ουσιώδης και αισιόδοξος.
·         Τόνισε μεταξύ άλλων, ότι όλες οι προσπάθειες και οι αγώνες για προσφορά στη τοπική αυτοδιοίκηση αποβλέπουν σε ένα και μοναδικό στόχο, ένα καλύτερο αύριο για τη νεολαία.
·         Σημείωσε επίσης, ότι η πεμπτουσία της πολιτικής είναι η δημιουργία ιδανικών συνθηκών για τις επόμενες γενιές.
·         Τέλος, έδωσε την υπόσχεση ότι το πρόγραμμα του συνδυασμού ‘ΠΡΩΤΑ Η ΣΑΛΑΜΙΝΑ’ έχει βασιστεί στις ανάγκες της νέας γενιάς και περιέχει συγκεκριμένες δράσεις και έργα που θα αναβαθμίσουν τις αθλητικές, πολιτιστικές και πάνω από όλα εκπαιδευτικές ανάγκες των νέων μας.  
Η εντυπωσιακή σε πλήθος και παλμό βραδιά έκλεισε τις πρώτες πρωινές ώρες και όλοι οι παρευρισκόμενοι αποχαιρέτισαν την καλοκαιρινή περίοδο διασκεδάζοντας και σε κλίμα αισιοδοξίας για τις δημοτικές εκλογές ευχήθηκαν την πρωτιά στον υποψήφιο Δήμαρχο και τους υποψηφίους δημοτικούς συμβούλους.



Σαλαμίνα 15 Σεπτεμβρίου 2010
Γραφείο Τύπου ‘Πρώτα η Σαλαμίνα’
Νίκος Ράπτης
Υποψήφιος Δήμαρχος