Ε.Π.Ο.Σαλαμινομάχοι

  • Ο Ε.Π.Ο.Σ. ανακοινώνει τις μεταγραφές των παρακάτω ποδοσφαιριστών : Γκεμιτζής Απόστολος 24 ετών αμυντικός από τον Θερμαϊκό, Αλεξίου Παναγιώτης 30 ετών αμυντικός από τον Ολυμπιακό Κερατσινίου, Γιαγλή Αθανάσιο 28 ετών αμυντικό από την Α.Ε. Περάματος, Μούγιο Σταύρο 34 ετών μέσο από τον Α.Π.Σ. Σαρώνας και Διονυσόπουλο Ιωάννη 26 ετών μέσο από τον Α.Π.Σ. Σαρώνας.
  • Στα πλαίσια της αγαστής συνεργασίας με τον Αίαντα Σαλαμίνας παραχωρήθηκαν στο σύλλογο, στη προσπάθεια που καταβάλει για την κατάρτιση εφηβικού τμήματος, οι παρακάτω έφηβοι ποδοσφαιριστές :  Μηλιορέλλης Μάριος 17 ετών επιθετικός, Βουγιουκλάκης Βασίλειος 16 ετών αμυντικός, Μαγιάφης Γεώργιος 17 ετών μέσος και Καλλίας Παναγιώτης 17 ετών μέσος.
  • Ο Ε.Π.Ο.Σ. ευχαριστεί την Π.Α.Ε. Αίας Σαλαμίνας και ιδιαίτερα τον πρόεδρο Παναγιώτη Φυντάνη και τον προπονητή Ηλία Φυντάνη για αυτή τη σημαντική τους βοήθεια.
  • Στη προσπάθεια κατάρτισης εφηβικού τμήματος αποκτήθηκε επίσης ο 17χρονος μέσος Κοκλιώτης Χρήστος από το Γ.Σ. Σαλαμίνας.Συνάπτοντας από φέτος μία συνεργασία για τα επόμενα χρόνια με το συγκεκριμένο σύλλογο παραχωρήθηκαν οι Μπούτσης Δημήτριος 22 ετών τερματοφύλακας και Κολιόπουλος Γεώργιος 19 ετών μέσος.
  • Το Δ.Σ. του συλλόγου σεβάστηκε την επιθυμία των ποδοσφαιριστών του, Νάνο Δημήτριο, Δουμένη Ιωάννη, Φαρμακόρη Ευάγγελο και τους παραχώρησε ελευθέρας, τον μεν πρώτο στον Αμπελακιακό και τους άλλους δύο στην Α.Ε. Σαλαμίνας όπου ήταν δανεικοί τη προηγούμενη αγωνιστική χρονιά.
  •  Αποκτήθηκαν επίσης, με προσωπικές ενέργειες του υπεύθυνου των τμημάτων υποδομής Μαράκη Δημήτριου, οι Αλτής Αλέξανδρος 18 ετών μέσος και Γκίνης Ευάγγελος 18 ετών τερματοφύλακας από τον Αμπελακιακό.Δυστυχώς οι παραπάνω ποδοσφαιριστές δεν μπορούν να συμμετέχουν στο εφηβικό τμήμα λόγω ηλικίας.Τέλος δεν ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του ταλαντούχου νεαρού Μπούνταλη και θα παραμείνει στις τάξεις του Αμπελακιακού τη φετινή αγωνιστική χρονιά.