Εύη Χατζηγιάννη: Βάζει φωτιά στην πασαρέλα

Βρίσκεται στον χώρο του μόντελινγκ τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Οταν τελείωσε το σχολείο και δεν πέρασε στη σχολή που επιθυμούσε, αποφάσισε να μπει σε σχολή μοντέλων. Ετσι, ξεκίνησε τα κάστινγκ και τις επιδείξεις. Και μπορεί να είχε πάρει μέρος στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 το 2008 και να μην είχε διακριθεί, αλλά το sexy κορίτσι από τη Σαλαμίνα συνέχισε ακάθεκτο και τα πάει περίφημα στον άκρως ανταγωνιστικό χώρο του μόντελινγκ.

Μια φορά κι έναν καιρό: Γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Σαλαμίνα όπου συνεχίζει να μένει. Οταν ήταν μικρή ονειρευόταν να γίνει ή γραμματέας ή μοντέλο.

Πτυχία: Σπούδασε διοίκηση επιχειρήσεων και έχει επίσης πτυχίο αγγλικών και πληροφορικής.


Παρθενική εμφάνιση: Ηταν ένα από τα μοντέλα της εκπομπής του Γρηγόρη Αρναούτογλου «Ομορφος κόσμος το πρωί» και πρόσφατα συμμετείχε στα Πελοποννησιακά Καλλιστεία, όπου κέρδισε τον τίτλο της Miss Πελοπόννησος.

Φιλοδοξίες: Να καταφέρει να κάνει καριέρα στο μόντελινγκ, ωστόσο στο μέλλον να αξιοποιήσει το πτυχίο της δημιουργώντας τη δική της επιχείρηση.

Στιγμή αδυναμίας: Η κακή συμπεριφορά των ανθρώπων. Δεν αντέχει τους... Μπρούτους.

Κολλημένη με... τη μουσική. Της αρέσει να ακούει κάτι κάθε στιγμή. Ακούει τα πάντα, ενώ έχει αδυναμία στα ελληνικά και την R’n’B.

Συχνάζει: Οσες φορές αποφασίσει να φύγει από τη Σαλαμίνα, επιλέγει τη Γλυφάδα ή το Κολωνάκι. Της αρέσει η ήρεμη διασκέδαση, όπως για παράδειγμα ένα ωραίο δείπνο.

Ο ιδανικός άντρας: Για την Εύη πρέπει να έχει προσωπικότητα. Να διαθέτει χιούμορ και φυσικά να τη φροντίζει.

espressonews.gr