Με νίκη συνέχισε ο Αίας Σαλαμίνας

Αίας Σαλαμίνας-ΠΑΟ Ρουφ 1-0

Φρένο στο νικηφόρο σερί του ΠΑΟ Ρουφ, έβαλε ο Αίας Σαλαμίνας που επιβλήθηκε των ερυθρολεύκων με 1-0 και τον έριξε από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Ο Καραχάλιος στο 52' ύστερα από ωραία ατομική προσπάθεια πέτυχε το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση.
Ο διαιτητής Καμπαξής (Εύβοιας), έδειξε κίτρινη κάρτα στους Μουσταφίδη, Λίτση, Θεοδωρόπουλο.
ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: Πονηρός, Σιέρας, Ανδριανόπουλος (88' Θέος), Μακρόπουλος, Τερλελής, Μουσταφίδης, Κοκλιώτης, Καραχάλιος (80' Αντωνίου), Ραπτόπουλος (67' Νέστιορ), Δελαπόρτας, Λίτσης.
ΠΑΟ ΡΟΥΦ: Βουτσινάς, Μπίνας, Σίμος, Βιδάλης, Κοκολάκης, Θεοδωρόπουλος, Χαλιμούρδας (74' Καπουράνης), Σουλελές (58' Καβακάς), Καφές, Λαμπρινάτος, Πλιθύδης.

ΑΡΓΟΝΑΥΤΗΣ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ 3-2

 Σ΄ ένα γκραν γκινιόλ παιγνίδι , το αποτέλεσμα του οποίου σίγουρα δεν αντικατοπτρίζει τον αγώνα, ο Αμπελακιακός, σε ημέρα μεγάλης ατυχίας και μ΄ έναν κάκιστο διαιτητή, κατάφερε από το 0 - 2  να φύγει  τελικά  με  3 - 2 το Σάββατο από το γήπεδο της Χαραυγής με αντίπαλο τον Αργοναύτη.
Το σκορ άνοιξε στο 4΄ μόλις λεπτό ο Κοβιός και στη συνέχεια, στο 15΄, μετά από πολύ καλή εκτέλεση φάουλ από τον Κωνσταντάκη, διαμορφώθηκε σε 0 - 2. Μια σύγχυση όμως στην άμυνα της ομάδας μας καθώς και η ασταθής απόκρουση του τερματοφύλακα με πλασέ έκαναν το σκορ 1 -2 στο 35΄. Μόλις 5΄ λεπτά αργότερα ο διαιτητής Δριτσάκης ανακάλυψε πέναλτι που διαμόρφωσε εκ νέου το σκορ σε 2 - 2.
Στο δεύτερο ημίχρονο, κι αφού ο Αμπελακιακός πίεζε συνέχεια χάνοντας τη μια ευκαρία πίσω απ΄ την άλλη, σε κόντρα επίθεση το σκορ έγινε 3 - 2 υπέρ του Αργοναύτη.  Συνέχεια είχαν τα πολλά λάθη του διαιτητή και τα τρία δοκάρια παικτών του Αμπελακιακού για να μείνουμε στο τελικό  3  - 2.