Ναυτικός Όμιλος Βουρκαρίου


·         Καταρτίστηκε από την Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία το Πρόγραμμα Αγώνων Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης για το 2011. Στα πλαίσια αυτά ο ΝΟΒΣ, θα διοργανώσει τον αγώνα «Κύπελλο Ναυμαχίας Σαλαμίνας 2011», σε συνεργασία με τους Ναυτικούς Ομίλους του Κέντρου  ΝΑΟΕΦ,  ΙΟΠΦ και ΑΝΟΙΑΘ. Ο αγώνας θα γίνει το Σαββατοκύριακο 24 – 25 Σεπτεμβρίου 2011, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την επέτειο της Ναυμαχίας Σαλαμίνας.
·         Πραγματοποιήθηκε η ετήσια Θεία Λειτουργία με Αρτοκλασία του ΝΟΒΣ, στον Αγ. Νικόλαο Λεμόνια το Σάββατο 13 Νοεμβρίου με μεγάλη συμμετοχή.
·         Διατέθηκε χρηματικό ποσό για αγορά τροφίμων – παιδικών τροφών σε άπορη οικογένεια αντί στεφάνου, εις μνήμη του Μέλους του ΝΟΒΣ Ισιδώρου Τσούτσουρα.
·         Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη των μικρών Ιστιοπλόων της Ακαδημίας Ιστιοπλοΐας στον χώρο των αρχαιολογικών ανασκαφών της αρχαίας Κυχρείας, στην περιοχή των Κανακίων. Ξενάγηση των παιδιών έκανε ο Διδάσκαλος κ. Δημήτριος Ζήσης.
·         Ο ΝΟΒΣ έγινε αποδέκτης ευγενικής προσφοράς από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πειραιώς τριών ιστιοπλοϊκών σκαφών “optimist”, για την άθληση των παιδιών της Σαλαμίνας.
·         Επισκέφθηκε τις εγκαταστάσεις του ΝΟΒΣ και παρακολούθησε την προπόνηση παρέχοντας τις κατάλληλες συμβουλές, ο Ομοσπονδιακός Προπονητής για την κατηγορία “optimist” κ. Χριστόνικος Γιαννίρης.
·         Με απόφαση του Δ. Σ. του ΝΟΒΣ, στα πλαίσια της ευρύτερης προσφοράς προς την τοπική κοινωνία, καθιερώθηκε η δωρεάν συμμετοχή ενός βαθμοφόρου Ναυτοπροσκόπου σε κάθε Σχολείο Ιστιοπλοΐας Ανοιχτής Θαλάσσης που διοργανώνει ο ΝΟΒΣ, για εμπλουτισμό των ναυτικών γνώσεων και εμπειριών των Ναυτοπροσκόπων της Τοπικής Εφορίας.    


Το Διοικητικό Συμβούλιο