ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ - ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!

Το Εργατικό Κέντρο Σαλαμίνας καλεί όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην 3ωρη ΠΑΝΑΤΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ  την ΤΡΙΤΗ 14 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 από τις 12.00 μ.μ – 15.00 μ.μ ενάντια στο πολυνομοσχέδιο σαρωτικών ανατροπών στις εργασιακές σχέσεις και στα δικαιώματα των εργαζομένων που επέβαλε η Τρόικα και υλοποιεί η Κυβέρνηση και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες.

Το Εργατικό Κέντρο συμμετέχει και στην 24ωρη Πανελλαδική Απεργία την
ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2010 και καλεί όλους τους εργαζόμενους να πάρουν μέρος στην συγκέντρωση που θα γίνει στις 10.00 το πρωί στην αίθουσα Γενικών Συνελεύσεων του Κέντρου.

Η Κυβέρνηση, μέσω των επικαιροποιήσεων του Μνημονίου δανεισμού δεσμεύτηκε και υλοποιεί πολιτικές που ακυρώνουν και ισοπεδώνουν εργασιακά, οικονομικά και ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων αφήνοντας στο απυρόβλητο τους μεγαλοεπιχειρηματίες, τους αεριτζήδες, τους ΕΧΟΝΤΕΣ και ΚΑΤΕΧΟΝΤΕΣ.

ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΛΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

        Συνάδελφοι, Άνεργοι, Συνταξιούχοι,
Το μέγεθος των προβλημάτων, η επίθεση κατά των δικαιωμάτων μας, κατά των συνδικάτων και οι πρωτόγνωρες δύσκολες συνθήκες που βιώνουν οι εργαζόμενοι και η ελληνική κοινωνία επιβάλλει σε όλους τους Φορείς (Συνδικάτα, εργαζόμενους) την μέγιστη δυνατή ΕΝΟΤΗΤΑ και ΔΡΑΣΗ στην βάση των κοινών μας προβλημάτων.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ

                                       Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                        Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

                                 ΒΗΣΣΑΡΙΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ        ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ