1ο τουρνουά «Γιώργος Παντελάκης» Ιανουάριος 2011

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κλειστό γήπεδο Ν. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΣ το διήμερο 8 και 9 Ιανουαρίου 2011 το 1ο τουρνουά «Γιώργος Παντελάκης» που διοργάνωσε ο Α.Ο.Σ. Τελαμών αφιερωμένο στη μνήμη του Γιώργου Παντελάκη – μακροβιότερου προέδρου και ιδρυτικού μέλους του συλλόγου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Διοίκηση του Α.Ο.Σ. Τελαμών αποφάσισε να ξεκινήσει μια νέα πρωτοβουλία για τα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας, την διοργάνωση τουρνουά αφιερωμένα στη μνήμη του Γιώργου Παντελάκη τα οποία θα πραγματοποιούνται τις περιόδους των γιορτών (Χριστούγεννα - Πάσχα) ή σε κάθε άλλη πρόσφορη ημερομηνία με συμμετοχή ομάδων του συλλόγου και θα αφορά τα αθλήματα που καλλιεργεί ο σύλλογος.

Για το 1ο τουρνουά «Γιώργος Παντελάκης» επιλέχθηκε ως άθλημα το χάντμπολ και συμμετείχαν οι ομάδες μίνι/παμπαίδων του Α.Ο.Σ. ΤΕΛΑΜΩΝ, του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ Κερατσινίου και της ΑΕΚ (τελευταία στιγμή αποσύρθηκε η Ηλιούπολη για μη αγωνιστικούς λόγους). 

Το διήμερο είχε πολύ όμορφους αγώνες και πολλά γκολ και νικήτρια ομάδα αναδείχθηκε ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ που επικράτησε του γηπεδούχου Τελαμώνα. Η διοίκηση απένειμε κύπελλο στη νικήτρια ομάδα του 1ου τουρνουά «Γιώργος Παντελάκης» και οι προπονητές ανέδειξαν τον καλύτερο παίκτη από την ομάδα του Ολυμπιακού και τον καλύτερο τερματοφύλακα από την ομάδα της ΑΕΚ οι οποίοι και έλαβαν ένα δώρο.


Η Διοίκηση του Α.Ο.Σ. Τελαμών υποσχέθηκε ανάλογες εκδηλώσεις και τουρνουά ώστε η νέα αυτή αθλητική πρωτοβουλία να γίνει θεσμός για το νησί μας και το σύλλογο. Επίσης θέλει να ευχαριστήσει τους δύο προπονητές του συλλόγου Βαγγέλη Ρασπίτσο και Μπάμπη Αλαϊσκα για την άψογη διοργάνωση του 1ου τουρνουά «Γιώργος Παντελάκης».


Σαλαμίνα 10/1/2011
Για το Δ.Σ. του “Α.Ο.Σ. ΤΕΛΑΜΩΝ”