ΣΑΛΑΜΙΝΑ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ

Με μια συγκλονιστική/ Ιστορική ομιλία ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑΙΑΝΤΙΣ κ .Χρήστος Μαριδάκης στη διάρκεια της Διάλεξης στο Δημαρχείο της Σαλαμίνας περιέγραψε τα σκοτεινά κίνητρα, άγνωστες πτυχές και περίεργα σχέδια των “εγκεφάλων” που θέλουν να αφανίσουν μια και καλή τον Ιστορικό χώρο των Σαλαμινομάχων και ότι αυτό σημαίνει για το μέλλον και την ανάπτυξη του Ιστορικού νησιού μας αλλά και της εθνική μας Πολιτιστικής Κληρονομίας. Παράλληλα παρουσίασε σχετικά με τις δράσεις που απαιτούνται το Αναπτυξιακό Πρόγραμμα όσο αφορά τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας.

Δημαρχείο Σαλαμίνας

Στις 11 Απριλίου 2011 και ώρα 6.30 μμ. , διοργανώθηκε στη Δημαρχιακή αίθουσα Δ. Μπόγρη στο Δήμο Σαλαμίνας , Διάλεξη του συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος και Αρχαιοτήτων ΑΙΑΝΤΙΣ με θέμα
 «ΣΑΛΑΜΙΝΑ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ» .
Στην κατάμεστη αίθουσα του Δήμου για πρώτη φορά η Δημοτική αρχή , το κοινό της Σαλαμίνας και όχι μόνο είχαν την ευκαιρία να δουν και να ακούσουν το χρονικό της ντροπής αλλά και τους συνένοχους που παρακολουθούσαν όλα αυτά τα χρόνια την ολοκληρωτική καταστροφή της Κυνόσουρας χωρίς να πάρουν έστω μια απόφαση κατά όλων εκείνων που παρανομούσαν αδιαλείπτως.
http://salamis-aiantis.blogspot.com/2011/04/blog-post.html