Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας με τους μαθητές του σχολείου Παλουκίων «κατέλαβαν» τα γραφεία του ΟΣΚ !!!!

Την Τετάρτη 13 – 03 – 2011 ο Δήμος Σαλαμίνας, με επικεφαλής τον Δήμαρχο κ. Τσαβαρή, για πρώτη φορά στην ιστορία του Δήμου, οργάνωσε δυναμική κινητοποίηση προκειμένου να δοθεί λύση στο χρονίζον πρόβλημα του Δημοτικού Σχολείου των Παλουκίων.
Δημοτικοί σύμβουλοι, δάσκαλοι, γονείς και μαθητές κατέλαβαν τα γραφεία του ΟΣΚ, αξιώνοντας να συναντηθούν με το Διευθύνοντα Σύμβουλο του Οργανισμού κ. Ηρακλή Δρούλια.
Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε, ο κ. Δρούλιας, κατόπιν πιέσεων του κ. Δημάρχου, δεσμεύτηκε να πραγματοποιηθεί ειδική συνεδρίαση, όπου ο πρόεδρος του ΟΣΚ και οι συνεργάτες του θα αναλάβουν συγκεκριμένες υποχρεώσεις ώστε το πρόβλημα να οδηγηθεί στη λύση του το συντομότερο δυνατόν.
Ο κ. Τσαβαρής δήλωσε ότι το θέμα δε σταματά εδώ, αλλά θα συνεχιστεί ο αγώνας με τον ίδιο δυναμικό τρόπο, μέχρι να επιτευχθεί ο τελικός στόχος και τα παιδιά του Δημοτικού Σχολείου των Παλουκίων να μπορέσουν, από τη νέα σχολική περίοδο, να στεγαστούν στο νέο κτίριο.
Με την κινητοποίηση αυτή αποτυπώνεται, με τον πλέον σαφή τρόπο, η φιλοσοφία της νέας Δημοτικής Αρχής, ότι οι στόχοι επιτυγχάνονται με διαρκή αγώνα και όχι από τις καρέκλες των γραφείων.
Με αυτό τον τρόπο αναγκάζονται οι υπεύθυνοι να αφυπνισθούν και να δουν τα προβλήματα των πολιτών, όχι μέσα από παραμορφωτικά πρίσματα, αλλά από τη σωστή γωνία και να λάβουν άμεσα μέτρα για τη λύση τους.

Το γραφείο τύπου του Δημάρχου
2104646100 / 110