ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΔΑΛΟ ΚΑΤΣΙΚΙ !

Αφού γέμισαν όλες τις παραλίες με ξαπλώστρες, ομπρέλες, καντίνες και τα κρηπιδώματα με τραπέζια και τέντες , πιστεύουν οι υπερόπτες, ότι ακόμα και σήμερα, μπορούν να μας ταΐζουν « με φούμαρα» ή ότι με τον τσαμπουκά τους μπορούν να μας φιμώσουν.
Ενώ το διαδίκτυο βοά, το σύνολο σχεδόν των BLOGS της Σαλαμίνας με πηχυαίους τίτλους, τους καλούν να απαντήσουν σε καίρια ερωτήματα όπως :
Το μεγάλο φαγοπότι άρχισε, ή Που έδωσε «εντολή» η πρόεδρος της ΔΗΚΕΣΑ ΤΙΝΑ ΜΠΕΓΝΗ να πάνε οι ξαπλώστρες ; ή  υπάρχει αντιπολίτευση στην Σαλαμίνα ? , ΣΚΑΝΔΑΛΟ! ΣΚΑΝΔΑΛΟ…..  Εκείνοι..... ασχολούνται με την Επιστολή του τέως Δημάρχου (!!)  και την απάντηση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου (!!!).
ΤΡΟΜΕΡΟ
TA ΜΕΛΗ TOY ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΕΝΩ ΜΑΣ ΑΠΑΞΙΩΝΟΥΝ , ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΚΑΘΥΒΡΙΖΟΝΤΑΣ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ  ΒLOGS .
Στα ερωτήματα όμως που τους βάζουν οι δημότες  « Αγρόν (υγρό) Αγόρασαν », προσποιούνται ότι τάχα δεν διαβάζουν  τις αναρτήσεις μας, ούτε και τα σχόλια των ανώνυμων σχολιαστών, ότι δεν τους αφορά το όλο θέμα και με ύφος χιλίων λόρδων του στυλ « Δεν απαντώ σε ανώνυμους », ή « ποιος τους ακούει αυτούς … άστους να λεν », πιστεύουν ότι όταν θα έρθει η ώρα .... θα μπορέσουν να την κάνουν με ελαφρά πηδηματάκια.
Σε λίγο θα γελάσει και το παρδαλό κατσίκι!
« Ο καιρός γαρ Εγγύς ».
Αdmin/Ψιλή ΄Αμμος