Ή στραβός είναι ο γιαλός(ψιλή άμμος)....ή στραβά αρμενίζουμε

Για την ανάρτηση του  psiliammos.blogspot.com με τίτλο "Χαιρέτα μας τον πλάτανο" που αναφέρεται στην επιστολή της κ. Ρούλας Νάννου, είναι φανερό ότι η συντάκτης απαντά στο δελτίου τύπου  της Λαϊκής Συσπείρωσης Σαλαμίνας και όχι στον διαχειριστή του blog. Ο  διαχειριστής του psiliammos.blogspot.com θα ήταν προτιμότερο να σχολιάσει την ουσία της επιστολής και να μην επικεντρωθεί  σε κάτι που είναι άστοχο και ανακριβές.Και το άστοχο και ανακριβές τεκμηριώνεται με τον καλύτερο τρόπο στο σχόλιο για το ίδιο θέμα στο salamis-news.blogspot.com το οποίο αναδημοσιεύουμε.

"...απευθύνεται στον συγκεκριμένο Διαχειριστή του blog που είχε αναρτηθεί η ανακοίνωση της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ εξηγώντας το λόγο της παρέμβασης και ζητά να αναρτηθεί και η δική της ανακοίνωση. Πού βλέπεις εσύ κάτι διαφορετικό ; Μάλλον δεν καταλαβαίνεις την διαφορά μεταξύ διαχειριστή και συντάκτη ανάρτησης.
Την απαντητική αυτή επιστολή, όπως γράφεται σε άλλο blog, αποφασίστηκε να σταλεί στα blogs εκείνα που είχαν προηγουμένως αναρτήσει την ανακοίνωση της Λαικής Συσπείρωσης. Δεν είναι λογικό αυτό ; Όταν εσύ διαβάζεις ένα σχόλιο στην εφημερίδα ΝΕΑ και θέλεις να στείλεις μια απαντητική επιστολή , δεν θα την στείλεις στην ίδια εφημερίδα που περιείχε το σχόλιο αυτό; πού θα την στείλεις στο ΕΘΝΟΣ ; Το ότι δεν την έστειλε σε σας, που δεν είχατε αναρτήσει το Δ.Τ. της Λ.Σ.Σ., είναι μεροληψία ; Κακοήθεια από μεριά σου είναι. Διότι αν έτσι το αντιλαμβάνεσαι έπρεπε να είχες κάνει το ίδιο όταν η Λ.Σ.Σ. έστειλε το Δ.Τ. στους 3 bloggers μόνο , κι όχι σε όλους σας..."

 Σε ότι μας αφορά, το γεγονός ότι για τέσσερα χρόνια αναδημοσιεύουμε  τα δελτία τύπου όλων, χωρίς προκαταλήψεις και χωρίς πολιτικά συμφέροντα, έχει αποτυπωθεί στην συνείδηση αυτών που ενημερώνονται από τα blog. Το γεγονός ότι κατά καιρούς έχουμε χαρακτηριστεί   από ακροδεξιοί ως ακροαριστεροί αποτελεί για εμάς επιβράβευση για την αντικειμενικότητά μας.