Στο σκοτάδι οι έρευνες

Αναδημοσιεύουμε από το real.gr
Σε θρίλερ έχει εξελιχθεί η υπόθεση της δολοφονίας του 27χρονου κελευστή Γιώργου Μπάκα και η εξαφάνιση της 22χρονης φίλης του, που διεπράχθησαν στις 25 Ιουλίου στο δάσος της Φανερωμένης στη Σαλαμίνα.
Μέχρι στιγμής, δεν έχει βρεθεί το παραμικρό στοιχείο που να μπορεί να φωτίσει το ποιοι και γιατί εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον νέο άνδρα, αλλά πολύ περισσότερο το ποια είναι η τύχη της 22χρονης φίλης του, μητέρας ενός ανήλικου παιδιού, τα ίχνη της οποίας αγνοούνται από τη στιγμή της δολοφονίας.
Το άγριο έγκλημα έγινε ξημερώματα από αγνώστους που πλησίασαν το αυτοκίνητο του ζευγαριού και πυροβόλησαν τον άνδρα στην θέση του οδηγού, όπου κάθονταν με κυνηγετικό όπλο και στη συνέχεια, άρπαξαν την κοπέλα. Τα στοιχεία που συνέλεξαν οι αστυνομικοί από τον χώρο γύρω από το σημείο του εγκλήματος, δείχνουν ότι την χτύπησαν και την τράβηξαν άγρια από τα μαλλιά.
Μέσα στο αυτοκίνητο έμεινε ανέπαφη η τσάντα της κοπέλας με το πορτοφόλι και ένα κινητό τηλέφωνο, ενώ μαζί της είχε και δεύτερο κινητό, το οποίο όμως ήταν κλειστό και δεν βοήθησε τις έρευνες.
Ληστεία, προσωπικές διαφορές, ερωτική αντιζηλία, έχουν σχεδόν αποκλειστεί από τους αξιωματικούς της Ασφάλειας Αττικής, οι οποίοι στην κυριολεξία ερευνούν στο απόλυτο σκοτάδι.
Η εξαφανισμένη κοπέλα ήταν χωρισμένη και γνωρίστηκε με τον υπαξιωματικό του Πολεμικού Ναυτικού στην καφετέρια όπου εργαζόταν.
Ένα ενδεχόμενο που έχουν αφήσει ανοιχτό και εξετάζουν σε αυτή την φάση οι αστυνομικοί, είναι τα δύο παιδιά να έπεσαν θύματα ομάδας που σκοπό είχε να βιάσει την κοπέλα, όμως πυροβόλησαν τον 27χρονο όταν αυτός αντέδρασε και πήραν την 22χρονη μαζί τους.