Η Θεωρία του Χάους στα δημοτικά συμβούλια...



Αρκεί κάποιος να παρακολουθήσει τα δημοτικά συμβούλια του δήμου Σαλαμίνας για να καταλάβει.
Το χάος είναι ο τελικός στόχος, η μεθόδευση, για να περάσουν κάποιοι τα δικά τους θέματα έστω δια της πλαγίας και με συνοπτικές διαδικασίες.
Εκεί θα παρακολουθήσεις πολλάκις ένα θλιβερό δήμαρχο να μιλά από έδρας με απρέπεια, ειρωνεία, ακόμα και στον ενικό και να βγάζει τα εσώψυχά του και τα απωθημένα του προς την αντιπολίτευση που σε τελευταία ανάλυση, δεν της αναγνωρίζει καν τον θεσμικό της ρόλο για έλεγχο στην εξουσία, μια και διαφαίνεται να αναζητά αβανταδόρους των δημαρχιακών πράξεων και προθέσεων εν λευκώ.
Σοβαρότατο θέμα όπως αυτό της αποχέτευσης Αμπελακίων – Αιαντείου με  πάνω από 45 εκατομμυρίων Ευρώ έρχονται προ Η.Δ. με την αιτιολογία του κατεπείγοντος και ζητά ούτε λίγο ούτε πολύ από το σώμα, να τον εξουσιοδοτήσουν εν λευκώ να υπογράψει το «σύμφωνο» για αυτό το θέμα χωρίς η αντιπολίτευση να έχει έστω το «σύμφωνο» στα χέρια της να το διαβάσει, ώστε να γνωρίζει σε τι εξουσιοδοτεί τον δήμαρχο.
Όχι μόνο δεν έδωσαν ούτε ένα έγγραφο στην αντιπολίτευση προ του δημοτικού συμβουλίου αν και γνώριζε ο δήμαρχος ότι το θέμα θα το έφερνε προ ΗΔ, δεν μπήκε καν στον κόπο έστω να αναγνώσει το «σύμφωνο» για το οποίο και ζητούσε εξουσιοδότηση εν λευκώ.
Αντ’ αυτού, με περίσσιο θράσος κατηγορεί την αντιπολίτευση πως δεν ψηφίζει, δεν θέλει και καλά, την αποχέτευση του νησιού και θα τους… γράψει η ιστορία.
Τους πετά την λάσπη ώστε να τους «ψαρώσει» για να τους υφαρπάξει την εν λευκώ εξουσιοδότηση.
Η μοναδική σοβαρή πρόταση της κας Γιωργίας Γκαβογιάννη, να δοθούν ΟΛΑ τα σχετικά έγγραφα στην αντιπολίτευση να τα μελετήσουν και λόγω του κατεπείγοντος να το συζητήσουμε σε έκτακτη συνεδρίαση αύριο το μεσημέρι δεν είχε καμιά τύχη μια και πήρε τελικά μόνο την δική της ψήφο.
Τα συμπεράσματα δικά σας.

«Η αρετή φέρνει φήμη στους ζωντανούς, δόξα στους νεκρούς και αθανασία στους ουράνιους
Χίλων ο Λακεδαιμόνιος