Έναρξη της σχολικής χρονιάς με τον καθιερωμένο αγιασμό παρουσία του Δημάρχου Σαλαμίνας


Τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2011, έγινε ο καθιερωμένος αγιασμός στα σχολεία, σηματοδοτώντας το τέλος του καλοκαιριού και την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς..
Ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών και Διοικητικών υπηρεσιών κ. Γρηγόρη Καπετανάκη, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Νικόλαο Κόγια, τη Γενική Γραμματέα κ. Λούλα Καραγιάννη και τον Πρόεδρο της Πρωτοβάθμιας Επιτροπής Παιδείας κ. Νίκο Φουρίκη, επισκέφθηκαν σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, μεταξύ των οποίων και το 5ο δημοτικό, όπου ο κ. Δήμαρχος εγκαινίασε τη νέα αίθουσα που δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει τις αυξημένες ανάγκες του σχολείου.

Στο μήνυμα που απεύθυνε ο Δήμαρχος κ. Γιάννης Τσαβαρής ευχήθηκε καλή σχολική χρονιά στους εκπαιδευτικούς, μαθητές και γονείς, καταθέτοντας παράλληλα και τη θέση της νέας Δημοτικής Αρχής για αμέριστη συμπαράσταση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και που είναι, αυτή τη χρονιά ειδικά, αυξημένα εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που πλήττει  τη χώρα μας  τα τελευταία χρόνια.



ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ