Θεατρική Σκηνή "Δημήτρης Μπόγρης"

Η Θεατρική Σκηνή 'Δημήτρης Μπόγρης'αποτελείται από ερασσιτέχνες ηθοποιούς, κατοίκους της Σαλαμίνας,και όχι μόνο, που αγαπούν το θέατρο και θέλουν να εκφράζονται μέσα απ'αυτό.Στόχος της ομάδας είναι να αναπτύξει μία γλώσσα επικοινωνίας με τους κατοίκους της Σαλαμίνας και να συστήσει στο κοινό έργα της ελληνικής και παγκόσμιας δραματουργίας του θεάτρου.

Οι παραστάσεις της ομάδας παρουσιάζονται στο πνευματικό κέντρο 'Δημήτρης Μπόγρης' του δήμου Σαλαμίνας,στο Ευριπίδειο(ανοιχτό)θέατρο Σαλαμίνας,και περιοδεύει σε διάφορα φεστιβάλ της Ελλάδας.Η ομάδα είναι ανοιχτή και διαρκώς προσκαλεί και εύχεται να εντάσσει στο δυναμικό της καινούργια άτομα που αγαπούν το θέατρο.

Στα μάθηματα-πρόβες που πραγματοποιούνται καθ'όλη τη διάρκεια της χρονιάς,και συγκεκριμένα κάθε Τετάρτη και Παρασκευή 5:30-9:30μ.μ,διδάσκονται οι βασικές αρχές υποκριτικής,αυτοσχεδιασμού και κίνησης.Υπεύθυνος του εργαστηρίου,συντονισμού και σκηνοθεσίας των παραστάσεων είναι ο Ηθοποιός-Σκηνοθέτης Μιχάλης Καλιότσος.


Οσοι ενδιαφέρονται να συμμετέχουν στα μαθήματα και στις παραστάσεις της ομάδας επικοινωνήστε στο: 6942703455 (6:00 με 10:00 μ.μ)

http://skinidimitrisbogris.blogspot.com/


egialos.blogspot.com