Επιβάλλεται λοιπόν ο κ. Δήμαρχος να μας απαντήσει στα ερωτήματα :
Ø Ποιό ποσό και πού, έχει διαθέσει για την εξυπηρέτηση του χρέους μέχρι σήμερα;
Ø Αν μέχρι σήμερα έχει αυξήσει το χρέος και με ποιο ποσό;
Ø Ποιό είναι το συνολικό ανεξόφλητο ποσό από λογαριασμούς κατανάλωσης στην ΕΥΔΑΠ από 1-1-2011 μέχρι σήμερα; ποιό ποσό έχει εισπράξει από τους δημότες από κατανάλωση ύδατος το διάστημα αυτό; και που έχει διαθέσει τα χρήματα αυτά;
Ø Να μας πει, αν στο τέλος της θητείας του τον Ιούνιο του 2014, το χρέος του Δήμου θα το έχει μειώσει ή θα το έχει αυξήσει ;
Επειδή ο κ. Τσαβαρής, έχει αναδείξει το θέμα του χρέους που βρήκε η νέα δημοτική αρχή, σε θέμα ύψιστης σημασίας, για την πορεία του τόπου και της δικής του προσφοράς, του προτείνω να αποδεχθεί την πρότασή μου, για κοινή συζήτηση παρουσία του τύπου οι οποίοι θα συντονίσουν τη συζήτηση, στην οποία κρίνω απαραίτητο να παρευρίσκεται και ο κ. Τραυλός, ώστε να δοθούν διευκρινήσεις και να ενημερωθούν οι δημότες, για το πιο σημαντικό θέμα όπως το έχει αναδείξει ο κ. Τσαβαρής.
Πιστεύω ότι ο Δήμαρχος, αφενός έχει την πολική ανδρεία, να αποδεχθεί την πρότασή μου αφετέρου να αποδείξει ότι τιμά τις προεκλογικές του υποσχέσεις, όταν επικαλείτο διαφάνεια παντού, ιδιαίτερα σε θέματα οικονομικής φύσεως.
Με τιμή
Σπύρος Σοφράς