Ε.Π.Ο. ΣΑΛΑΜΙΝΟΜΑΧΟΙ

  • Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε ο ετήσιος χορός του συλλόγου. Παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Σαλαμίνας Τσαβαρής Ιωάννης, οι Αντιδήμαρχοι Καπετανάκης Γρηγόρης και Δερτούζος Μάνος, ο Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σαλαμίνας και Υπεύθυνος Αθλητισμού Κουτσούκος Σπύρος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Μπερής Θωμάς και Νάννου Ρούλα (Υποψήφια Δήμαρχος), ο Πρόεδρος του Εξωραϊστικού Συλλόγου Αγίας Μαρίνας Λάκκας Κώνστας Παναγιώτης και το Διοικητικό Συμβούλιο, ο σύλλογος Ναυτίλος και ο σύνδεσμος του Παναθηναϊκού Σαλαμίνας με το Διοικητικό τους Συμβούλιο. Χαιρετισμό απέστειλε η Πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Σαλαμίνας Μίχα Μαρία μέσω του Προέδρου του συλλόγου Μπεγνή Πέτρου, διότι είχε ανειλημμένη υποχρέωση με τα ΚΑΠΗ Σαλαμίνας. Ο Ε.Π.Ο.Σ. ευχαριστεί θερμά όσους παρευρέθηκαν στην παραπάνω εκδήλωση. Η παρουσία όλων αποτελεί για το σύλλογο μία σημαντική οικονομική βοήθεια και ηθική συμπαράσταση.
  • Στο σύντομο χαιρετισμό που απεύθηναν ο Δήμαρχος και ο Πρόεδρος του συλλόγου αναφέρθηκαν στη δημιουργία του νέου γηπέδου της Παραλίας Σαλαμίνας, στις δωρεάν μετακινήσεις των ομάδων και για το κοινό τους αγώνα για καλύτερες συνθήκες και παροχές.
  • Με νικηφόρο αποτέλεσμα τελείωσε η αγωνιστική χρονιά, όπως ακριβώς επιθυμούσε η διοίκηση του συλλόγου. Επικρατεί πλέον κλίμα αισιοδοξίας για τη συνέχεια και άπαντες ευελπιστούν ότι σύντομα ο σύλλογος θα ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.
  • Ο Ε.Π.Ο.Σ. εύχεται σε όλους Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά!