Η απάντηση του προέδρου του Δημ. Συμβουλίου Ν.Κόγια στην επιστολή Μ. Τραυλού

                                       Κύριε, Δήμαρχε

Απαντώντας σε όσα ζητήματα μου θέσατε με την επιστολή σας υπ. αρ. Πρωτ.1495/16-1-2012 , σας γνωρίζω ότι :

α) Το Δημοτικό Συμβούλιο σε έκτακτη συνεδρίασή του, που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 17/1/2012, θα συζητήσει το θέμα << Οικονομικές οφειλές που παρέλαβε ο Ενιαίος Δήμος Σαλαμίνας από τους πρώην Δήμους Σαλαμίνας και Αμπελακίων την 31-12-2010>>.

β) Στη συνεδρίαση αυτή θα σας καλέσω να συμμετάσχετε διότι ως τέως Δήμαρχος Αμπελακίων μπορείτε να συμβάλλετε στην πληρέστερη ενημέρωση των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου και κατ΄ επέκταση των δημοτών και κατοίκων του Δήμου μας.
γ) Αυτό που θέτετε ως βασική προυπόθεση για την συμμετοχή σας στη συνεδρίαση δηλ. να λάβουν το λόγο μόνο ο Δήμαρχος και οι δύο τέως Δήμαρχοι αντιλαμβάνεστε ότι είναι πέρα
ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ και φυσικά δεν το συζητώ όπως σας είπα από την πρώτη στιγμή. Ως Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Σαλαμίνας έχω χρέος να προασπίσω τα δημοκρατικά δικαιώματα. ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ του Δημοτικού Συμβουλίου.
δ) Για τον χρόνο ομιλίας, σας διαβεβαιώ ότι σεβόμενος την πολιτική διαδρομή σας ,θα δοθεί όσος χρόνος σας χρειάζεται για την πλήρη ανάπτυξη των θέσεων και των επιχειρημάτων σας έστω και κατά παρέκκλιση του Κανονισμού λειτουργίας του Δημ. Συμβουλίου.

Με τιμή
Ο Πρόεδρος Δημ. Συμβουλίου
Νίκος Κόγιας