΄Εκτακτη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος

΄Εχουμε την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010  παρ. 5 να σας καλέσουμε σε ΄Εκτακτη   Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 17η Ιανουαρίου    2012   ημέρα  ΤΡΙΤΗ  και ώρα  18.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων  στα κατωτέρω θέματα:


1.       Πρόταση ένταξης του έργου « Κατασκευή Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού Αμπελακίων  στο Π.Ε.Π  Αττικής  2007-2013  με   ποσό χρηματοδότησης 1.500.000 € (συν ΦΠΑ)». 

2.       Οφειλές, χρέη και συνολική  οικονομική κατάσταση , που παρέλαβε την 1η-1-2011 ο Ενιαίος Δήμος Σαλαμίνας ,   από τους  πρώην Δήμους Σαλαμίνας  και Αμπελακίων.

Το κατεπείγον  συνίσταται,  όσον αφορά το πρώτο θέμα,  στο γεγονός ότι για την   ένταξη   των έργων στο Π.Ε.Π. , λαμβάνεται υπόψη και  η  σειρά προτεραιότητας  και η πρόταση πρέπει να υποβληθεί  το αργότερο μέχρι   31-1-2012 .

Όσον  αφορά το δεύτερο θέμα,  κρίνεται  απαραίτητο (αφού διατυπώνονται διαφορετικές εκτιμήσεις  από τους τ. Δημάρχους κ.κ. Σ. Σοφρά και Μ. Τραυλό)  να ενημερωθεί το Σώμα και κατ΄ επέκταση οι δημότες ,  για το πραγματικό ύψος των οικονομικών υποχρεώσεων του Δήμου.
                            

                                                                                Ο   ΠΡΟΕΔΡΟΣ
                                                                                ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

                                                               ΝΙΚΟΣ   ΚΟΓΙΑΣ