ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ κ. ΑΣΤΡΑΚΟ ;

Τις προηγούμενες ημέρες τις πρώτες πρωινές ώρες , που ήταν η θερμοκρασία κάτω από το μηδέν , από τις άσχημες καιρικές συνθήκες δημιουργήθηκε παγετός , με αποτέλεσμα να πιάσει πάγο στην λεωφόρο θανάτου , ξέρετε πια εννοώ ?? την ( Λ . Αιαντείου ) , σε δυο σημεία και δεν ξέρω και σε ποιους άλλους δρόμους του νησιού. Περνώντας από το δρόμο αυτό έτυχα να είμαι μπροστά σε κάποιο ατύχημα που είχε γλιστρήσει και πέσει ένα μηχανάκι περίπου στην 12η στάση.
Παρακάτω κοντά στην 5η στάση 3 περιπολικά της αστυνομίας και κάτι ιδιώτες έριχναν αλάτι Κάλας από σούπερ μάρκετ στον δρόμο για να λιώσει ο πάγος για να μην έχουν και αλλά ατυχήματα και σκοτωθεί κάποιο παιδί. Αργότερα πληροφορήθηκα πως έπεσαν και άλλα μηχανάκια και πεζοί , που κάποιους από αυτούς τους μάζεψαν ασθενοφόρα .

Που είστε εσείς και τα συνεργεία σας του δήμου κ. Αστράκο να ρίξουν αλάτι στα επικίνδυνα αυτά σημεία ; Ο Δήμος δεν έχει αλάτι να ρίξει στους δρόμους φέτος ; Που είναι η πολιτική προστασία κ. Αστράκο; Μόνο το καλοκαίρι υπάρχει για τις πυρκαγιές ; Τέτοια ανευθυνότητα ? Αντί να είστε σε ετοιμότητα και να έχετε βάρδιες να επιβλέψουν τα σημεία αυτά για να μην θρηνήσουμε θύματα ???

ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΣ.