Χολλυγουντιανή αστυνομική καταδίωξη στα Αμπελάκια


Θύμα ληστείας έπεσε κεντρικό περίπτερο των Αμπελακίων, απ’αγνώστους, μάλλον με την απειλή κάποιου είδους όπλου. Οι άγνωστοι προηγουμένως επιχείρησαν να διαρρήξουν κεντρικό κατάστημα στην λεωφόρο Ελ.Βενιζέλου, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν κάτι περισσότερο από εκκωφαντικό θόρυβο.
Οι άγνωστοι, αντιλαμβανόμενοι την προσέγγιση αστυνομικών, τράπηκαν σε φυγή. Ένας από αυτούς διέφυγε με ένα αυτοκίνητο μάρκας Opel Corsa, το οποίο για κακή του τύχη έμεινε από βενζίνη λίγο πριν την στροφή των Σεληνίων. Ο οδηγός βγήκε από το όχημα και εξαφανίστηκε τρέχοντας σε άγνωστη κατεύθυνση. Η αστυνομία τον καταδίωξε, αφού προηγουμένως είχε ήδη συλλάβει τον άλλο δράστη στα Αμπελάκια, χωρίς όμως να καταφέρει να τον εντοπίσει.

Ωστόσο και σε αυτή την περίπτωση φάνηκε η απίσχναση της αστυνομικής δύναμης στο νησί από πλευράς προσωπικού αλλά και από τεχνικά μέσα. Αυτόπτες μάρτυρες μας ενημέρωσαν ότι το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησε η ασφάλεια ήταν σε πραγματικά οικτρή κατάσταση. Θα πρέπει να σημειωθεί βέβαια ότι όλα αυτά σε ένα βαθμό καλύπτονται από το φιλότιμο των αστυνομικών, που σε κάθε κλήση υπερβαίνουν εαυτούς και τα εμπόδια (που πολλά από αυτά η ίδια η υπηρεσία τους δημιουργεί)- ως πότε όμως και σε ποιό βαθμό…