Σοβαρές καταγγελίες που απαιτούν ΑΜΕΣΗ επέμβαση των αρμοδίων υπηρεσιών ΕΥΔΑΠ και ΟΤΕ


Καταγγελία 1η:

Δίκτυο υδροδότησης μέσα από την σωλήνα της αποχέτευσης;
Όταν η συγκεκριμένη καταγγελία έφτασε στα γραφεία μας δεν θέλαμε να το πιστέψουμε. Στο κέντρο της Κούλουρης στην πλατεία του Αγίου Μηνά στον διερχόμενο αγωγό της αποχέτευσης μέσα τρέχει και ο αγωγός της ύδρευσης. Υπάρχει ήδη βλάβη στο δίκτυο ύδρευσης της ΕΥΔΑΠ η οποία και κωφεύει στην επισκευή του!!!
Φαντάζεστε τι θα γίνει αν κοπεί το νερό για λίγο και επανέλθει; Η αναρρόφηση που φυσιολογικά θα κάνει το δίκτυο θα φέρει τα εν λόγω λύματα στην βρύση μας!! Μπορεί η ΕΥΔΑΠ να μας ενημερώσει και να καθησυχάσουμε τον κόσμο της Κούλουρης για αυτό το μείζον θέμα υγείας;;;; 


Καταγγελία 2η:
Τα δίκτυα του ΟΤΕ στο ύψος της “ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣ” εμποδίζουν το έργο κατασκευής ομβρίων
Όπως μας καταγγέλλετε αρμοδίως, το ζωτικής σημασίας έργο των ομβίων υδάτων στο ύψος της “ΔΡΟΣΟΠΗΓΗΣ” καθυστερεί εδώ και δέκα μέρες από το δίκτυο καλωδίων του ΟΤΕ τα οποία εμποδίζουν την συνέχεια του έργου.
Αν και η κατασκευάστρια εταιρία έχει ενημερώσει από την πρώτη στιγμή την αρμόδια υπηρεσία του ΟΤΕ ακόμα δεν έχει κάνει καμία επέμβαση αποκατάστασης ούτε έχει ενημερώσει ακόμα τον εργολάβο.
Μήπως περιμένουν πρώτα να γίνουν οι πλημύρες να πνιγούμε κι εδώ όπως και σ’ άλλα μέρη της χώρας και μετά να αποφασίσουν;
 salaminiapress.blogspot.com