2ος σε μετάλλια στην α΄ φάση του 78ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος ήρθε ο Ν.Α.Ο. Σαλαμίνας με τέσσερα χρυσά!

2ος σε μετάλλια στην α΄ φάση του 78ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος ήρθε ο Ν.Α.Ο. Σαλαμίνας με τέσσερα χρυσά!


Όμως τα… σκήπτρα του ως βασιλιάς της ελληνικής Κωπηλασίας θα κρατήσει και φέτος ο Ναυτικός Όμιλος Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα στα πλαίσια της α΄ Φάσης του 78ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος, που ολοκληρώθηκε χθες στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Μαραθώνα  τα πληρώματα  του Ν.Ο.Ι., κατέκτησαν συνολικά 24 μετάλλια, εκ των οποίων 15 χρυσά, πέντε ασημένια και τέσσερα χάλκινα!
Η διαφορά του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων στη συγκομιδή μεταλλίων από το δεύτερο και το τρίτο σωματείο είναι τόσο μεγάλη που είναι πια σχεδόν αδύνατο να «γεφυρωθεί» τον ερχόμενο Ιούλιο, στη β΄ Φάση του Πρωταθλήματος, που θα γίνει στα Γιάννινα. Γεγονός που σημαίνει ότι ο Ν.Ο.Ι., ο οποίος αναδείχθηκε Πολυνίκης στο Σχινιά, θα «σφραγίσει» τον τίτλο του τον Ιούλιο και θα κατακτήσει μάλλον με σχετική άνεση για 24η συνεχόμενη χρονιά και τον τίτλο του Πρωταθλητή Ελλάδος!
Τη τρίτη θέση κατέκτησε ο Ν.Ο. Βόλου και Αργοναύτες με 13 μετάλλια, εκ των οποίων τα τρία χρυσά. Στη βαθμολογία ο Ν.Ο.Ι. βρίσκεται στην πρώτη θέση με 194.5 βαθμούς, αφήνοντας δεύτερο το ΝΟΒΑ με 97 βαθμούς, δηλαδή λιγότερους από τους μισούς και τρίτο το Ν.Ο. Θεσσαλονίκης με 79 βαθμούς.

 Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τους προπονητές και τους παράγοντες.