Αιτήσεις για 90 θέσεις κοινωφελούς εργασίας στη Σαλαμίνα

Από τις 18 Απριλίου έως τις 27 του μηνός υποβάλλονται αιτήσεις για τις 90 θέσεις πεντάμηνης απασχόλησης ανέργων που έχει προκηρύξει ο Εμποροβιομηχανικός Σύλλογος Ενώσεως Επαγγελματιών και Βιοτεχνών Νήσου Σαλαμίνας, στο πλαίσιο των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας, στην Περιφέρεια Αττικής-Νησιά. Πρόκειται για θέσεις εργατών ΥΕ, φυλάκων ΥΕ, οδηγών ΔΕ, κηπουρών ΔΕ, υδραυλικών ΔΕ, διοικητικού προσωπικού-γραμματέων ΔΕ και συνοδών μαθητών ΔΕ.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την προβλεπόμενη αίτηση και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή στην έξης διεύθυνση: Λ. Φανερωμένης 70, 18900, Σαλαμίνα (Υπόψη Φίλιππου Καρακώστα, τηλ. επικοινωνίας: 210 4658622)
Βασικές προϋποθέσεις για τη συμμετοχή των ανέργων στα προγράμματα κοινωφελούς εργασίας είναι:
  • να είναι Έλληνες πολίτες ή πολίτες άλλου κράτους μέλους της Ε.Ε. ή να είναι ομογενείς ή μετανάστες με δικαίωμα διαμονής και απασχόλησης στη χώρα μας και
  • να είναι άνεργοι με δελτίο ανεργίας σε ισχύ ή Αγρότες ασφαλισμένοι στον ΟΓΑ που δεν διαθέτουν ή δεν δικαιούνται δελτίο ανεργίας και έχουν ατομικό εισόδημα έως και 10.500,00 € το οικονομικό έτος 2010 (εισοδήματα που αποκτήθηκαν από 1-1-2009 έως 31-12-2009).
Η αμοιβή των ανέργων που θα απασχοληθούν στο πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας είναι 625 ευρώ μηνιαίως, ανεξαρτήτως ειδικότητας και επαγγελματικής εξειδίκευσής τους.
Οδηγίες συμπλήρωσης της αίτησης
Αναλυτικές πληροφορίες για τις θέσεις, τις αιτήσεις και τα δικαιολογητικά

Από το online περιοδικό Επιδότηση