ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΥΠΑΛΛΗΛΩΝ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ

 ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ    
 Η κα ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ ΑΦΟΥ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ  ΘΕΛΕΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ΤΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕΣ
Η Υπουργός κα Άννα Διαμαντοπούλου, αφού έκλεισε σχολεία και αφού κατάργησε τα σχολικά βιβλία, θέλει τώρα να συνεχίσει το «δημιουργικό» της έργο, διαλύοντας ότι απέμεινε όρθιο από το Εμπόριο.

Σε μια στιγμή που τα καταστήματα κλείνουν το ένα πίσω από το άλλο, οι απολυμένοι και οι απλήρωτοι εργαζόμενοι στο Εμπόριο πολλαπλασιάζονται με γεωμετρική πρόοδο και οι καταναλωτές δεν έχουν να αγοράσουν ούτε τα βασικά προϊόντα διατροφής, η πολυμήχανη Υπουργός βρήκε το «θαυματουργό φάρμακο» για το εμπόριο: το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές.

Κι ας υπάρχει Απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας, που απαγόρευσε ήδη από πρόπερσι το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές!

Μια ενδεχόμενη όμως, τέτοια απόφαση θα δώσει το τελειωτικό χτύπημα στην δοκιμαζόμενη αγορά και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και θα λειτουργήσει προς όφελος μόνο των ολίγων αλλά «εκλεκτών» πολυεθνικών !!!

Κάποια στιγμή, όσοι φανερά και κρυφά θέτουν ζήτημα Κυριακής, επιδιώκοντας να αλώσουν ότι απέμεινε από την αγορά και να διαλύσουν την αγορά εργασίας με μισθούς Μπαγκλαντές, θα πρέπει να γνωρίζουν
ότι εκτίθενται ανεπανόρθωτα.

Ο Σύνδεσμος μας σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Ιδιωτικών Υπαλλήλων, και οι εργαζόμενοι στο Εμπόριο, μαζί με το σύνολο του εμπορικού κόσμου, που είναι αντίθετος με την λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές, δεν θα επιτρέψουν την για μια ακόμα φορά επιχειρούμενη άλωση της Κυριακής αργίας.

ΠΟΤΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ !!!!!

                                                                      ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ