Έγκριση ένταξης του Παιδικού Σταθμού Παλουκίων στο ΕΣΠΑ


Η έγκριση της ένταξης για χρηματοδότηση της κατασκευής του παιδικού σταθμού Παλουκίων στο ΕΣΠΑ, προϋπολογισμού 860.000€, αποτελεί άλλη μια επιτυχία της Δημοτικής Αρχής.
Ένα έργο το οποίο, όπως η αποχέτευση στο κέντρο, το Δημοτικό Σχολείο των Παλουκίων κ.λπ. ήταν και αυτό στις καλένδες, λόγω της αβελτηρίας της προηγούμενης Δημοτικής Αρχής.
Μετά από συντονισμένες προσπάθειες, όπως η υποκατάσταση του αναδόχου, η ολοκλήρωση της έκδοσης της οικοδομικής άδειας, η πολεοδομική διευθέτηση της περιοχής και η σωστή επιλογή για την ένταξή του από το πρόγραμμα «ΘΗΣΕΑΣ» στο «ΕΣΠΑ», έφεραν ως αποτέλεσμα τη νέα αυτή επιτυχία, εντάσσοντας το έργο στις 10//02012 με αρ. πρωτ. 1259.

Συνεχίζοντας τις προσπάθειές της η Δημοτική Αρχή θέλει να διαβεβαιώσει τους δημότες ότι, με πολλή και συστηματική δουλειά, θα συνεχίσει να πετυχαίνει τους στόχους της, υπηρετώντας ασυμβίβαστα το συμφέρον του τόπου, μη υποκύπτοντας στις πιέσεις κάθε είδους συμφερόντων, είτε αυτά είναι οικονομικοπολιτικά ή εργολαβικά.
Θα πρέπει επιτέλους να καταλάβουν οι εργολάβοι του παρελθόντος και του παρόντος ότι δεν μπορούν να ποδηγετούν το μέλλον αυτού του νησιού.


ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ