Ποιος είναι αλήθεια ο ψεύτης και ο συκοφάντης;



 Αγαπητοί συμπατριώτες,  από τον Οκτώβριο του 2005, όταν παρουσιάστηκα ενώπιών σας ως υποψήφιος Δήμαρχος  και σας ζήτησα, να μου εμπιστευθείτε την πρόοδο του τόπου μας, μέχρι και σήμερα, ένας είναι ο κώδικας τιμής και λειτουργίας μου απέναντί σας.
Η ακούραστη αγάπη για τον τόπο μας, η αλήθεια, η τιμιότητα, η δικαιοσύνη και η ίση αντιμετώπιση των συνανθρώπων μας.
Αυτές τις αρχές δεν μπορώ να τις παραβλέψω και δεν θα τις παραβλέψω ποτέ, είναι αυτές οι αρχές που μου οπλίζουν το νου, το μάτι, το χέρι, για να ενεργώ υπεύθυνα, και να σας ενημερώνω για τις εξελίξεις στο δήμο μας και την πορεία του τόπου μας.
Δυστυχώς είναι αυτό, που δεν μπορεί να κατανοήσει ο κ. Τσαβαρής, ο οποίος νομίζει πως διαβάλλοντας ανθρώπους, στρεβλώνοντας την αλήθεια και τα γεγονότα, θα επιπλέει συνεχώς.
Είναι δυστύχημα για τον τόπο, να εκπροσωπείται από έναν άνθρωπο, για τον οποίον έχει χαθεί η αξιοπιστία των λεγομένων του, πως μπορεί να εμπνεύσει αυτός ο άνθρωπος; όταν μετά από δέκα ημέρες ακριβώς, έρχονται αδιάσειστα στοιχεία (έγγραφο ΕΔΩ) που αποδεικνύουν ότι στο ναό της δημοκρατίας του τόπου, στο Δημοτικό Συμβούλιο δημαγωγώντας και παραπληροφορώντας του δημοτικούς συμβούλους του, τους συνδημότες που παρευρίσκοντο, τα μέσα ενημέρωσης κλπ, με αποκαλούσε ανερυθρίαστος «Ψεύτη και Συκοφάντη».

Ποιος είναι αλήθεια ο ψεύτης και ο συκοφάντης κ. Τσαβαρή; ποιός ενέπαιξε την Περιφέρεια με την απόφαση ενοικίασης ακινήτου για αμαξοστάσιο, και το χρησιμοποιείτε  για σταθμό μεταφόρτωσης; Γιατί το κάνετε αυτό;
Η απάντηση είναι πασιφανής σύμφωνα με το ανωτέρω έγγραφο, είναι παράνομη η λειτουργία του σταθμού μεταφόρτωσης και ως εκ τούτου δεν θα έπαιρναν την έγκριση της απόφασης για την ενοικίαση του από την Περιφέρεια.
Αυτή ακριβώς είναι η μεθόδευση που έχει κάνει ο κ. Τσαβαρής, γράφοντας εις τα παλαιότερα των υποδημάτων του κατ’ αρχάς τους νόμους, τα συμφέροντα του Δήμου και τους συνδημότες, αλλά κυρίως τα Ανώτερα Κλιμάκια Διοίκησης, αρμόδια να κρίνουν τη νομιμότητα των  αποφάσεων των οργάνων του Δήμου.
Σε ένα θέμα παρωδία, προ ημερήσιας διάταξης που έφερε ο αντιδήμαρχος καθαριότητας στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 4/4/12, προσπάθησε να πάρει απόφαση «ότι καλώς χρησιμοποιεί το παράνομα ενοικιαζόμενο χώρο ως σταθμό μεταφόρτωσης για το καλό του τόπου», για να εισπράξει την αποστομωτική τοποθέτηση μου, ότι για το καλό του τόπου, έπρεπε να είχε ενοικιάσει άλλο ακίνητο, με νόμιμες διαδικασίες και να μην έχει εμπλέξει το δήμο σε περιπέτειες και τον εαυτόν του περισσότερο.

Σπύρος Σοφράς
Υποψήφιος Δήμαρχος Σαλαμίνας