AΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΚΛΟΓΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ 17ΗΣ ΙΟΥΝΗ

Τα αποτελέσματα των εκλογών της 17 Ιούνη ήταν συνέχεια του πολιτικού σεισμού της 6 Μάη, που άλλαξε ριζικά τον συσχετισμό των πολιτικών δυνάμεων και στη Σαλαμίνα.
Ο λαός του νησιού μας, έφερε για δεύτερη φορά τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α. στην πρώτη θέση με ποσοστό 28,7% (από 18,6% στις 6 Μάη), γεγονός που συνιστά μεγάλη ανατροπή για την πιο συντηρητική περιοχή της Β Πειραιά. Ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ απευθύνει θερμό αγωνιστικό χαιρετισμό στους  6.278  συμπολίτες μας, που αψηφώντας τα τρομοκρατικά διλήμματα και τα άσφαιρα τελεσίγραφα του εγχώριου και διεθνούς οικονομικού και πολιτικού κατεστημένου εντός και εκτός Ελλάδας, στήριξαν με εμπιστοσύνη και αποφασιστικότητα την κυβερνητική πρόταση της Αριστεράς. 
Ως  τοπική οργάνωση του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. ευχαριστούμε θερμά τους Σαλαμίνιους που μας ψήφισαν, τους φίλους και τα μέλη που δούλεψαν μαζί μας  κι έφεραν την ριζοσπαστική αριστερά σε απόσταση αναπνοής από την κυβέρνηση και σε ρόλο αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Δεσμευόμαστε, και απέναντι στο λαό της Σαλαμίνας, να τιμήσουμε το συμβόλαιο που υπογράψαμε με τους εργαζόμενους, τους ανέργους, τους αυτοαπασχολούμενους, τους συνταξιούχους, τη νεολαία.
Δεσμευόμαστε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις, εντός και εκτός βουλής, να μη περάσουν οι εφαρμοστικοί νόμοι και να εντείνουμε την πάλη μας για την ανατροπή της λιτότητας και των μνημονίων.
Ενωμένοι μπορούμε να νικήσουμε! Να πετύχουμε την ανατροπή στην Ελλάδα, να πυροδοτήσουμε  αλλαγές σε όλη την Ευρώπη!