Συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος

Έχω την τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010  να σας καλέσω σε Τακτική Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Σαλαμίνος, την 26η  ΙΟΥΝΙΟΥ  2012 ημέρα ΤΡΙΤΗ  και ώρα 20.00 στο Δημοτικό Κατάστημα, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα κατωτέρω θέματα:
  1. Απομάκρυνση των δραστηριοτήτων του ΟΛΠ από την Σαλαμίνα ως επιζήμιων για το φυσικό και πολιτισμικό περιβάλλον της περιοχής(εισηγητής ο κ. Μπακαούκας Στάμος , Δημ. Σ/λος)
  2. Αναμόρφωση προϋπολογισμού Δήμου Σαλαμίνας, οικ. έτους 2012.
  3. Πρόσληψη προσωπικού για την κάλυψη κατεπειγουσών ή εποχιακών ή πρόσκαιρων αναγκών με σύμβαση εργασίας Ι.Δ. Ορισμένου χρόνου δίμηνης διάρκειας.
  4. Πρόσληψη ενός ιατρού εργασίας με σύμβαση μίσθωσης έργου ετήσιας διάρκειας και ψήφιση της σχετικής πίστωσης.
  5. Σύσταση μιας (1) θέσεως μονίμου προσωπικού δημοσίου δικαίου κλάδου ΠΕ Διεκπεραίωσης υποθέσεων πολιτών στον Ο.Ε.Υ. του Δήμου Σαλαμίνας, σε εφαρμογή του άρθρου 9 του Ν. 2643/1998 Ν. Αττικής του Ο.Α.Ε.Δ.
  6. Ανανέωση συμβάσεων  ορισμένου χρόνου των εργαζομένων του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι» , σύμφωνα με το ΦΕΚ 135/Α/14.06.2012
  7. Αποδοχή παραίτησης κ. Φαρμακόρη Ευφροσύνης ,  από Μέλος της Επιτροπής Διαχείρισης Κοινωνικού Παντοπωλείου Δήμου Σαλαμίνας.
  8. Τροποποίηση των υπ΄ αριθμ. 12 & 51 /2012 αποφάσεων Δ.Σ/λίου που αφορούν την ίδρυση Κοινωνικού παντοπωλείου  και την συγκρότηση Επιτροπής Διαχείρισης αντίστοιχα, σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 2 του ν. 4071/2012 (εισηγήτρια η κ. Νάννου-Παπαθανασίου Ισιδώρα)
  9. Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας του Α.ΚΟΙ.ΠΟ.Π.
  10. Καθεστώς λειτουργίας κατά τις Κυριακές και Αργίες των καταστημάτων εκτός κέντρου Σαλαμίνας (εισηγητής ο κ. Μπακαούκας Στάμος Δημ. Σ/λος)
  11. Λειτουργία της επιχείρησης  ΛΑΤΟΜΕΙΑ  ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ  ΑΕ και οι δοσοληψίες της με τον Δήμο (εισηγήτρια η κ. Νάννου-Παπαθανασίου Ισιδώρα).
  12. Εφάπαξ αποζημίωση λόγω συνταξιοδότησης από το ΙΚΑ του υπαλλήλου Ι.Δ.Α.Χ. του Δήμου , κ. Κόκκινου Γεωργίου.
  13. Εφάπαξ αποζημίωση λόγω συνταξιοδότησης από το ΙΚΑ του υπαλλήλου Ι.Δ.Α.Χ. του Δήμου , κ. Ταλαδιανού  Ιωάννη.
  14. Εφάπαξ αποζημίωση λόγω συνταξιοδότησης από το ΙΚΑ του υπαλλήλου Ι.Δ.Α.Χ. του Δήμου , κ. Παχή Λάμπρου.
  15. Παραχώρηση Κ/Χ εμβαδού 80 τ.μ. όπισθεν καταστήματος «ΑΝΑΨΥΚΤΗΡΙΟ» Flamingo,  στον κ. ΚΑΒΟΥΡΗ  ΝΙΚΟ για την τοποθέτηση παιδικών παιγνίων.
  16. Διορθώσεις λογαριασμών ύδρευσης.
  17. Χορήγηση άδειας για απ’ ευθείας μετάδοση των Συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου.
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ  ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ 
ΝΙΚΟΣ   ΚΟΓΙΑΣ