ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ


ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΔΗΜΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΠΑΝΤΟΠΩΛΕΙΟ

Τώρα στήνουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου μας! Και αυτό θα το κάνουμε όλοι μαζί με αγάπη! Όλοι μαζί θα προσφέρουμε από όποια θέση μπορούμε και ότι μπορούμε! Πάντα για τον συνάνθρωπο!  
Ποιοι και Πως μπορούν να βοηθήσουν ;            Σε μία κοινωνία που διαρκώς εξελίσσεται, κανένας δεν μπορεί να μένει αμέτοχος και απαθής απέναντι στις ίσες ευκαιρίες και στην ενθάρρυνση πρωτοβουλιών με λόγια και πράξεις. Επομένως όλοι μας, σε όποια θέση και αν βρισκόμαστε, μπορούμε να βοηθήσουμε το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Σαλαμίνας συμμετέχοντας σε αυτό εθελοντικά ως άτομα, ως ομάδες ή ως επιχειρήσεις/εταιρείες. 
                                           
 Οι εθελοντικές προσφορές δύναται να περιλαμβάνουν τα εξής:Είδη πρώτης ανάγκης (τρόφιμα, ένδυση, υπόδηση κτλ.) Σχολικά είδη. 
                         Εργασία 
 Οτιδήποτε άλλο αρκεί να είναι χρήσιμο
 Πρέπει να κατανοήσουμε ότι το θέμα της κοινωνικής ευθύνης, εταιρικής ή μη, είναι υπόθεση όλων μας και όλοι ΜΑΖΙ ας το κάνουμε πράξη μέσω του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου μας. Ας στηρίξουμε την κοινωνία της οποίας μέλη είμαστε και όχι απαραίτητα με χρήματα, καθώς στην περίπτωση του Κοινωνικού Παντοπωλείου πιο χρήσιμα είναι τα προϊόντα, δηλαδή τα είδη πρώτης ανάγκης. 
Κάθε Κοινωνικό Παντοπωλείο στηρίζει την επιβίωση του στην παροχή προϊόντων στους κοινωνικά ευπαθείς δικαιούχους του σε ικανοποιητική ποσότητα και ανά τακτά χρονικά διαστήματα, ώστε να καλύπτει τις ανάγκες τους. Συνεπώς, κάθε Κοινωνικό Παντοπωλείο χρειάζεται κυρίως τη στήριξη των επιχειρήσεων/εταιρειών, τοπικών και μη, καθώς αυτές καθίστανται ως οι πλέον κατάλληλοι προμηθευτές, αλλά φυσικά η στήριξη όλων των πολιτών είναι αυτή που θα το κάνει άκρως πετυχημένο και ξεχωριστό. Χωρίς τη δική σας βοήθεια και συνεχή προμήθεια τα ράφια του Κοινωνικού Παντοπωλείου θα μένουν άδεια. Μην αφήσουμε να συμβεί κάτι τέτοιο στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της πόλης μας, μην αφήσουμε κανένα δίπλα μας να στερείτε τα απαραίτητα, ας καταπολεμήσουμε ΜΑΖΙ τη φτώχεια και τον κοινωνικό αποκλεισμό, ας αποκτήσουμε όλοι κοινωνική ευθύνη, ας αγκαλιάσουμε όλοι ΜΑΖΙ αυτό το έργο αγάπης, ας γίνουμε εθελοντές τώρα!!!   Τηλ. επικοινωνίας: 2132027571, 6945128553                   Χώρος συγκέντρωσης προιόντων: Δημαρχείο Σαλαμίνας, Κοινότητα Αμπελακίων, Κοινότητα Αιαντείου, Κοινότητα Σεληνίων ή στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Λ. Φανερωμένης 168 (πρώην Σταμπουλή)

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΣΑΒΑΡΗΣ