Αντιδρούν οι κάτοικοι για τη μονοδρόμηση της οδού Αγ. Κυριακής

Σας ενημερώνουμε εμείς οι κάτοικοι των γύρω περιοχών (ΤΣΑΜΗ, ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ) ότι είμαστε εναντίον της μονοδρόμησης της οδού Αγ. Κυριακής για τον λόγο ότι είναι ο μόνος δρόμος που μας παρέχει διέξοδο προς την παραλιακή λεωφόρο χωρίς να πρέπει να περιμένουμε με τις ώρες τα φανάρια στην διασταύρωση του ΙΚΑ .

Τα σχέδιο είναι να μονοδρομηθεί με φορά προς Παλούκια και όχι προς Κούλουρη και ρωτάμε εμείς ποιο το όφελος ? Απλά θα προσθέσει και όλα τα αυτοκίνητα των κατοίκων των γύρω περιοχών (ΤΣΑΜΗ και ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ) στην Λεωφόρο Σαλαμίνας μαζί με όλα τα άλλα οχήματα που έρχονται από ΠΑΛΟΥΚΙΑ με αποτέλεσμα να μπλοκαρουμε όλοι με τις ώρες στα φανάρια της διασταύρωσης του ΙΚΑ . ΓΙΑΤΙ ???

Εμείς οι κάτοικοι της περιοχής χρησιμοποιούμε την Αγ. Κυριακής πολλαπλές φορές την ημέρα για πρόσβαση στις οικίες μας και η μονοδρόμηση θα μας στέλνει στην Λεωφ. Σαλαμίνας χωρίς λόγο δημιουργώντας έτσι μεγαλύτερο μπλοκαρισμα στα φανάρια της διασταύρωσης στο ΙΚΑ.

Για αυτό το λόγο δεν είμαστε σύμφωνοι με τον Δήμο Σαλαμίνας να μονοδρομήσει τον μόνο δρόμο που μας παρέχει διέξοδο στην παραλιακή χωρίς να περιμένουμε με τις ώρες στην διασταύρωση του ΙΚΑ ..

Εμείς οι κάτοικοι των γύρω περιοχών θα την πολεμήσουμε αυτήν την απόφαση του Δήμου που θέλει να αποφασίζει για το καλό μας χωρίς εμάς !!!

Σας στέλνω και λίστα με υπογραφές από κατοίκους των περιοχών που δηλώνουν ενάντια της απόφασης αυτής .

Σας ευχαριστώ εκ το προτέρων .
Κάτοικος της Περιοχής .