Διαφημίσεις Γηπέδου Αμπελακίων

Η διοίκηση του ερασιτεχνικού ποδοσφαιρικού ομίλου των Σαλαμινομάχων βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να σας ενημερώσει, ότι και τη φετινή χρονιά επιτρέπονται οι διαφημίσεις στο γήπεδο Αμπελακίων. Πρόκειται για μουσαμά διαστάσεως μέχρι 2 μέτρα ύψος επί 4 μέτρα πλάτος, ο οποίος τοποθετείται περιμετρικά του εσωτερικού χώρου του γηπέδου.
Στο γήπεδο Αμπελακίων προπονούνται καθημερινώς οι αντρικές ομάδες καθώς και οι ακαδημίες των δύο συλλόγων της περιοχής (Σαλαμινομάχοι - Αμπελακιακός).
Το Σαββατοκύριακο διενεργούνται έως τέσσερις επίσημοι αγώνες των δύο συλλόγων αντρών, εφήβων και παίδων με μεγάλη προσέλευση κόσμου όλων των ηλικιών. Αξίζει να σημειωθεί ότι τις καθημερινές προπονήσεις παρακολουθούν οι γονείς των παιδιών των ακαδημιών.
Ως γνωστόν η βιωσιμότητα του μη κερδοσκοπικού σωματείου μας εξαρτάται από τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, οι οποίοι με τις διάφορες προσφορές τους διατηρούν ζωντανή την ιστορία των 'Σαλαμινομάχων' όπως και τις ελπίδες τους για μία καλύτερη συνέχεια.
Για σχετικές πληροφορίες, εφόσον επιθυμείτε να διαφημιστείτε, επικοινωνήστε με το κο Σοφρά Γεώργιο στα τηλέφωνα 6976076777.