Ανακοίνωση συνδέσμου φιλάθλων "Sangre Azul 1931"




Ο σύνδεσμος δημιουργήθηκε σχεδόν πριν 13 χρόνια . Τα τελευταία 6 διοικείται από το σημερινό του Δ.Σ
Περάσαμε πολλά !
Ευχάριστα και δυσάρεστα δίπλα στην ομάδα που αγαπήσαμε . Ζήσαμε στιγμές που θα διηγουμαστε στα παιδιά μας και στα εγγόνια μας . Εκτέθηκαμε στις καιρικές συνθήκες , γυρίσαμε σχεδόν όλη την ελλαδα βάζοντας τα πανό μας σε περιοπτες θέσεις και το τύμπανο στο κέντρο του πυρήνα !
Κάναμε το γήπεδο μας να μοιάζει παρα πολυ μικρό φέρνοντας εκατοντάδες φίλων του ΑΙΑ που είχαν αποστασιοποίηθεί για πολλούς και διάφορους λόγους , και η σημερινή χωρητικότητα σε πολυ μεγάλο βαθμό είναι έργο δικό μας ! Οι αντίπαλες ομάδες και φίλαθλοι "χαζεψαν" πολλές φορές απ την ατμόσφαιρα μας ... Δημιουργήσαμε πολλούς φίλους ( worrior6 , pinezes , Navajo , Λαμίας κ.π.α ) όμως και αντιπαθειες ... Έτσι γίνεται με τις μεγάλες αγάπες !!!
Εφτασε όμως το πληρωμα του χρόνου ... Όλοι εμείς που φεύγαμε απ τα σπίτια μας και πηγαίναμε στον σύνδεσμο με τις ώρες είτε για να οργανώσουμε την κυριακάτικη εξόρμηση ή την εντός έδρα φιέστα ... Όλοι εμείς που ματωσαμε οικονομικά ... Όλοι εμείς που αφήναμε τις σχέσεις μας , τις γυναίκες μας , τους γονείς μας , τα αδέρφια μας κάνοντας χιλιάδες χιλιόμετρα και αφιερώνοντας ώρες ατέλειωτες για να βρεθούμε ένα δίωρο δίπλα στην αγαπημένη μας ομάδα ... Φτάνουμε εδω στο τέλος για να παραδώσουμε σκυτάλες !
Οι υποχρεώσεις μας , η κρίση και ο ποδοσφαιρικός εμφύλιος μεταξυ ΑΕΣ ΑΙΑΣ & ΑΣΣ ΑΙΑΝΤΑΣ 1931 μας δείχνουν την έξοδο ! Αυτοί οι τρις λόγοι ( ισαξιοι μεταξυ τους )μας αναγκάζουν να παραχωρησουμε τις θέσεις μας τις οποίες ( πιστεύουμε όπως και πολύς κόσμος με εμάς και τον ευχαριστούμε ) εκμεταλευτηκαμε πάντα προς όφελος και κέρδος του απλού αγνου φίλαθλου και της ομάδας μας !
Θελουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνεργάστηκαμε όλα αυτα τα χρόνια απ τον απλό φίλαθλο που μας έδινε το υστέρημα του μέχρι τους ποδοσφαιριστές , παράγοντες , τεχικα τιμ κλπ που πάνω στα κάγκελα γινομασταν ένα !!! Δεν θα προσωποποιησουμε κανέναν γιατι μπορεί να ξεχάσουμε κάποιον και δεν θα το θέλαμε,Επίσης διότι κάποιοι δεν βρίσκονται ανάμεσα μας .
Παραχωρουμε λοιπόν σε όποιον έχει την διάθεση , την δύναμη και την στήριξη τον σύνδεσμο για να συνεχίσει τον δικό μας αγώνα . Αυτόν που δώσαμε επι σειρά ετών . Παραχωρουμε το official Blog :"Sangre1931.blogspot.com"
Το γραφείο που εδρεύει στην κεντρική ιχθυαγορα του νησιού , έναντι Goodys
Για αποφύγει παρεξηγήσεων : οποίος ή οποίοι ενδιαφερθούν θα επικοινωνήσει μαζι μας κλείνοντας ένα ραντεβού στο οποίο θα μας παρουσιάσει το πλάνο για την επόμενη μέρα του συνδέσμου . Εμείς με την σειρά μας θα το μεταφέρουμε σε όλα τα μέλη θα παρθεί μια απόφαση (παραχωρήσης η μή) και θα τους δοθεί η απάντηση .

Τρόποι επικοινωνίας :
Mobile: 6987557731

Διευκρίνηση * στο θέμα ΑΕΣ ΑΙΑΣ Η ΑΙΑΣ 1931 .
Η επίσημη στάση του συνδέσμου πλέον είναι η εξής , δεν θα τεθουμε υπέρ καμιας εκ των δυο προσπαθειών ! Ο καθένας έχει αντίληψη ,κρίση και είναι ελεύθερος να αποφασίσει ποια και αν προσπάθεια στηρίξει !

Μετα τιμής
Σύνδεσμος Φιλάθλων
"Sangre Azul 1931"  

Συν υπογράφουν τα διοικητικά μέλη :
Πρόεδρος : Αλαισκας Περικλης Αργυριου
Αντιπρόεδρος : Κρουσταλης Παναγιώτης Γεωργίου
Γραμματέας : Ναννος Σπυριδων Δημητρίου
Ταμίας : Αλαισκας Αθανάσιος Αργυριου
Δήμ. Σχέσεις : Σκιαθιτης Μιχαηλ
Μέλος : Γαρειος Αναστάσιος Ανδρέα