Χορωδίες Δήμου Σαλαμίνας


 Παιδική  Χορωδία του Δήμου Σαλαμίνας
   Ο Δήμος Σαλαμίνας θέλοντας να προσφέρει τα μέγιστα στην μουσική παιδεία των νέων του νησιού, από τις μικρές ηλικίες, συνεχίζει τη λειτουργία της βραβευμένης με το χρυσό μετάλλιο στον 22ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό χορωδιών, Παιδικής Χορωδίας του δήμου, υπό την διεύθυνση του μαέστρου κ. Αναστασίου Αναστασόπουλου και καλεί όλους τους μαθητές, όλων των τάξεων των Δημοτικών σχολείων να συμμετέχουν σε αυτή.

  Σας ενημερώνουμε ότι για τη νέα περίοδο 2012 – 2013 τα μαθήματα γίνονται, κάθε Πέμπτη 3:30 – 6μ.μ και κάθε Σάββατο 10- 13 μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού σχολείου Σαλαμίνας.

          Τα μαθήματα είναι δωρεάν.


 Για εγγραφές, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με την Παιδική χορωδία του Δήμου Σαλαμίνα, μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο της χορωδίας μαέστρο κ. Αναστάσιο Αναστασόπουλο στο τηλέφωνο 6978195438. 



 Χορωδία Νέων του Δήμου Σαλαμίνας
Ο Δήμος Σαλαμίνας γνωρίζοντας πόσο σημαντική είναι η μουσική παιδεία στους ανθρώπους και η απόκτησης της από τη νεαρή ηλικία, καλεί όλους τους μαθητές των Γυμνασίων και Λυκείων του νησιού που αγαπούν τη μουσική και το χορωδιακό τραγούδι να συμμετάσχουν στη Χορωδία Νέων του Δήμου Σαλαμίνας, υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Αναστάσιου Αναστασόπουλου.
Επίσης νέοι που είναι γνώστες κάποιου μουσικού οργάνου καλούνται να συμμετάσχουν στην ίδρυση μουσικών συνόλων για να πλαισιώσουν τη χορωδία.


Τα μαθήματα είναι δωρεάν και θα γίνονται στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού σχολείου Σαλαμίνας.

Για εγγραφές, αλλά και για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία σχετικά με την χορωδία, μπορείτε να επικοινωνείτε με το μαέστρο κ. Αναστασόπουλο Αναστάσιο στο τηλέφωνο 6978195438.


Xορωδία ΚΑ.ΠΗ                                                  
Σας ενημέρωση ότι άρχισε η λειτουργία της χορωδία ΚΑ.ΠΗ του Δήμου Σαλαμίνας για την περίοδο 2012-2013 και τα μαθήματα γίνονται κάθε Τρίτη και Πέμπτη 6-8μ.μ στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Σαλαμίνας. Για πληροφορίες και εγγραφές μπορείτε να επικοινωνείτε με τον υπεύθυνο της χορωδίας, το μαέστρο κ. Αναστάσιο Αναστασόπουλο στο τηλ. 6978195438 ή στα κατά τόπους ΚΑ.ΠΗ


  Ο Δήμαρχος

                                                  Γιάννης Τσαβαρής