Mε τον Υφυπουργό Εργασίας της Ομοσπονδίας της Γερμανικής Δημοκρατίας Hans-Joachim Fuchtel συναντήθηκε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας


Μια ιδιαίτερη σημαντική συνάντηση για θέματα πολιτισμού και ανάπτυξης είχε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας, Γιάννης Τσαβαρής  στις 5-9-2012, στο ξενοδοχείο «ELECTRA PALACE», με τον Υφυπουργό Εργασίας της Ομοσπονδίας της Γερμανικής Δημοκρατίας Hans-Joachim Fuchtel.
Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης Αττικής κ. Γ. Σγουρός, ο Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Δ. Καλογερόπουλος και οι Δήμαρχοι Περιστερίου, Ασπροπύργου, Μαρκοπούλου και Χαϊδαρίου.

Κατά τη συνάντηση που προκλήθηκε με πρωτοβουλία της Γερμανικής Πρεσβείας στην Αθήνα, ο Δήμαρχος Σαλαμίνας είχε την ευκαιρία να παρουσιάσει στον κ.  Fuchtel τις πρωτοβουλίες και τα σχέδια του Δήμου για το Σύμφωνο των Δημάρχων (στα πλαίσια του 20-20 του 2020) , τη διεκδίκηση της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης για τη συμπλήρωση των 2.500 χρόνων από τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας και τα Σαλαμίνια ως θεσμό.
H συνάντηση περατώθηκε με ευμενέστατες εντυπώσεις για την παρουσίαση των πρωτοβουλιών του Δήμαρχου Σαλαμίνας από το σύνολο των συμμετασχόντων.



                                       Γραφείο ενημέρωσης Δήμου Σαλαμίνας