Οριστικό τέλος για την συμπληρωματική σύμβαση της αποχέτευσης

Σε απόρριψη κατέληξε η αίτηση-προσφυγή του Δήμου Σαλαμίνας που ζητούσε την ακύρωση των δυό προηγουμένων πράξεων του Δ’ τμήματος και του Ε’ κλιμακίου του Ελεγκτικού Συνεδρίου για την συμπληρωματική σύμβαση της αποχέτευσης, ενώπιον της Μείζωνος Ολομελείας του Δικαστηρίου.
Αυτό ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Σαλαμίνας κ. Γιάννης Τσαβαρής, εμμέσως πλην σαφώς, στα εγκαίνια του Δυτικού αντλιοστασίου της αποχέτευσης, το απόγευμα της Δευτέρας 12/11, αναφερόμενος στις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζει η αποπεράτωση του έργου της αποχέτευσης.
Όπως τόνισε ο ίδιος, χαρακτηριστικά “τώρα που απορρίφθηκε οριστικά η συμπληρωματική σύμβαση
από το Ελεγκτικό Συνέδριο, μετά από τις προσφυγές που έκαναν Δημοτικοί Σύμβουλοι της Σαλαμίνας (σ.σ. εννοεί την κ. Νάννου και τον κ. Μακρή), χάνονται και τα χρήματα που μας οφείλει η Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα κάνω ότι μπορώ να βρεθούν εθνικοί πόροι για να τελειώσει η αποχέτευση αλλά δεν το υπόσχομαι. Θα κάνω ότι μπορώ όμως”.
Το τι έχει προηγηθεί με τις δυό προηγούμενες πράξεις-αποφάσεις του Ελεγκτικού Συνεδρίου, διαβάστε εδώ, εδώ και εδώ. Περισσότερες λεπτομέρειες για την οριστική απόρριψη θα υπάρξουν μόλις καθαρογραφεί η απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου και δημοσιοποιηθούν οι λεπτομέρεις της, πιθανότατα εντός των επομένων ημερών.

πηγή: thesalaminians.com