ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ: ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Κυβέρνηση, χωρίς κανένα ηθικό φραγμό και χωρίς καμία πίστη στο Δημοκρατικό Πολίτευμα και το Σύνταγμα, ολοκληρώνει με τις Πράξεις Νομοθετικού περιεχομένου το έγκλημα κατά της κοινωνίας, των εργαζομένων και της Χώρας.

Εν μια νυκτί, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου, κρέμασαν το πωλητήριο στην Ελλάδα και έθεσαν υπό εποπτεία Δήμους, Περιφέρειες, ΔΕΚΟ προκειμένου από εργαλεία ανάπτυξης να γίνουν απαξιωμένοι θεσμοί και περιουσίες προς πώληση.


Οι κυβερνητικοί παράγοντες και τα «παπαγαλάκια» τους κόπτονται και σκίζουν τα ιμάτια τους για την δήθεν βία που άσκησαν οι υπό απόλυση εργαζόμενοι στην Θεσσαλονίκη σε βάρος του υβριστή των Ελλήνων εργαζομένων κυρίου Φούχτελ.
Η απόλυση, το γκρέμισμα και η ανατροπή του επιπέδου ζωής μας, η απόγνωση εκατομμυρίων συνανθρώοων μας που ζούν στην φτώχεια, οι χιλιάδες αυτοκτονίες, αν δεν είναι αυτά βία και βιαιότητες, τότε τι είναι………?

Χαιρετίζουμε την στάση τόσο του Δημάρχου Σαλαμίνας όσο και των υπολοίπων Δημάρχων και Περιφερειαρχών και όσων άλλων αντιδρούν και δεν δίνουν στοιχεία προκειμένου να οδηγηθούν οι εργαζόμενοι στην γκιλοτίνα της απόλυσης.

Οι Αγώνες μας δυναμώνουν!

Απαιτείται ΕΝΟΤΗΤΑ – ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ- ΜΑΖΙΚΟΠΟΙΗΣΗ

ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ.