Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε, το πρωί της Δευτέρας στο λιμάνι Παλουκιών Σαλαμίνας.

Την είδηση την διαβάσαμε στο axortagos.gr και την αναδημοσιεύουμε για να θίξουμε ένα σοβαρό θέμα που δημιουργείται κάθε μέρα στο λιμάνι στα Παλούκια.
 Σύμφωνα με την είδηση:
"Δίκυκλο με οδηγό 30χρονο παρέσυρε 30χρονη πεζή με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της.
Η 30χρονη διεκομίσθη αρχικά στο Κέντρο Υγείας Σαλαμίνας και στη συνέχεια στο Θριάσιο Νοσοκομείο Ελευσίνας για περαιτέρω ιατρική αξιολόγηση. Προανάκριση διενεργείται από το Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Σαλαμίνας του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά."
Αυτό όμως που πρέπει να τονιστεί είναι η παντελής έλλειψη αστυνόμευσης του λιμανιού κυρίως σε ώρες αιχμής. Ιδίως τις μεσημεριανές ώρες που συμπίπτουν με την λήξη του ωραρίου στον
ναύσταθμο, η κατάσταση είναι τραγική. Ο δρόμος μπροστά από το λιμάνι είναι μετά βίας "διπλός" και εκεί συνωστίζονται τόσο αυτοί που βγαίνουν από τον ναύσταθμο όσο  αυτοί που βγαίνουν από τα ferry boat, ενώ πολλές φορές υπάρχουν και οχήματα που κινούνται προς τον ναύσταθμο.
Δεν γνωρίζω πως θα μπορούσε να λυθεί αυτό το θέμα, το σίγουρο όμως είναι ότι η παρουσία ενός λιμενικού θα βοηθούσε τα πράγματα. Κάτι τέτοιο όμως συμβαίνει σπάνια και έτσι όλοι εμείς που κινούμαστε καθημερινά με τα ferry boat είμαστε υποχρεωμένοι να δίνουμε μάχη που πολλές φορές μπορεί να έχει και ατυχή κατάληξη όπως στην περίπτωση του ατυχήματος που προαναφέραμε