Εδώ καράβια χάνονται... βαρκούλες αρμενίζουν!

Με φόντο την περιβόητη δόση και με έντονες τις πινελιές του νέου φορολογικού η εβδομάδα που διανύσαμε ηταν σίγουρα κρίσιμη. Δεν θέλω να κάνω πολιτική ανάλυση, δεν νομίζω άλλωστε ότι ενδιαφέρει κανέναν, θέλω  όμως να αναφερθώ σε δυο γεγονότα που έχουν σχέση με το νησί μας.
Τα δυο αυτά γεγονότα θα μπορούσαν να ενσωματωθούν σε ένα, αφού έχουν το ίδιο πλαίσιο. Αναφέρομαι στις δυο υποψηφιότητες των κυρίων Σοφρα και Τραυλου.  Ο πρώτος καλώντας στο εργατικό κέντρο κάνει άτυπα έναρξη του προεκλογικού του αγώνα και ο δεύτερος μαζεύοντας πολιτικούς του φίλους σε καφέ του νησιού ανακοίνωσε την πρόθεση του να ειναι υποψήφιος στις επόμενες εκλογές.
Η γνωστή παροιμία "Εδώ καράβια χάνονται... βαρκούλες αρμενίζουν"!
ταιριάζει γάντι και στους δυο και για να τεκμηριώσω την θέση μου θέτω το πολύ απλό ερώτημα. Σε έναν δήμο που καταρρέει απο τα χρέη και σε μια χώρα στο χείλος της οικονομικής και κοινωνικής καταστροφής,  αυτοί οι δυο κύριοι τι το διαφορετικό πρεσβευουν;
Μην βιαστείτε  να κρίνετε  την παραπάνω άποψη ως στήριξη στον κ. Τσαβαρη ή στην Ρούλα. Ο μεν πρώτος κρίνεται καθημερινά,  ενώ η δεύτερη δεν μπορεί να μπει στο ίδιο κάδρο με τους άλλους  που ως πρώην δήμαρχοι φέρουν μεγάλη ευθύνη για την τωρινή κατάσταση.
Τώρα για το αν ο ΣΥΡΙΖΑ ή η ΧΑ θα προτείνουν δικό τους υποψήφιο αυτό δεν σημαίνει ότι a priori θα πρέπει να έχει και την υποστήριξη μας, άλλωστε κανείς δεν προέρχεται από παρθενογένεση όλοι έχουν παρελθόν και κρίνονται