Με την πρώτη σταγόνα της βροχής...βάζουν μπρος τα μοτεράκια.

Η βροχή είναι θείο δώρο, αφού άπειρα τα οφέλη της. Κάποιοι συμπολίτες μας όμως, έχουν εφεύρει ακόμα ένα. Έτσι λοιπόν κάθε φορά που βρέχει βρίσκουν την ευκαιρία να ανοίξουν τα "μοτεράκια"  και να πλημμυρίσουν τους δρόμους αδειάζοντας τους βόθρους τους.

Το ίδιο σκηνικό είχαμε και εχθές το πρωί όταν με την έναρξη της βροχής πήραν μπροστά τα μοτέρ. Αποτέλεσμα, όλοι οι δρόμοι του κέντρου να γεμίσουν απόνερα και δυσοσμία.
Αυτό που είναι απορίας άξιο είναι το πώς οι γείτονες αυτών τον ανθρώπων ανέχονται αυτή την κατάσταση, γιατί ασφαλώς δεν μπορεί να είναι όλοι συνένοχοι. Άρα κάποιες καταγγελίες σίγουρα υπάρχουν. Το θέμα είναι που πάνε και τι αποτέλεσμα έχουν.

Τέλος υπάρχουν κάποιοι συγκεκριμένοι δρόμοι  στο νησί τους  οποίους  κάποιοι συμπολίτες μας τους έχουν ανάγει σε ιδιωτικούς βόθρους ανεξάρτητα βροχής. Τα σημεία είναι γνωστά σε όλους. Έχει γίνει ποτέ κάποιος έλεγχος;
Κλείνοντας θα ήθελα να τονίσω ότι όλα αυτά είναι αποτέλεσμα του  απαράδεκτου γεγονότος ότι  σε μια σύγχρονη πόλη το 2012 δεν υπάρχει αποχέτευση και εδώ οι ευθύνες ανήκουν σε όλους αυτούς που όλα αυτά τα χρόνια φιλονικούν και προσπαθούν διαρκώς να εκμεταλλευτούν πολιτικά το θέμα της αποχέτευσης